E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan 81 ajanı idam etti---

Suudi Arabistan 81 ajanı idam etti

Suudi Arabistan 81 ajanı idam etti
13 Mart 2022 - 08:58 borsagundem.com

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı terör, casusluk, cinayet ve diğer bazı suçlardan yargılanan 81 kişinin idam edildiğini açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, söz konusu 81 kişi, "sapkın düşünce ve inançları benimseme, ibadethaneler, hükümet binaları ile ülke ekonomisinin can damarı olan yerleri hedef alma, yetkililer ile emniyet mensuplarını izleme ve hedef alma, kaçırma, işkence, silahlı soygun, silah kaçakçılığı gibi suçları işleme, Yemen'deki Husiler, El-Kaide ve DEAŞ gibi terör örgütlerinin planlarını uygulama ve onlar için istihbaratçılık yapma" suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi.

Dava sonunda mahkeme, Yemen uyrukluların da aralarında bulunduğu çoğu Suudi Arabistanlı 81 sanığın idam edilmesine hükmetti.

Açıklamada, haklarında verilen idam kararı infaz edilen sanıkların tek tek isimleri, uyrukları ve işlediği suçlar zikredildi.

Suudi Arabistan'da Kral Abdullah Havaalanı'na İHA saldırısı

 

Suudi Arabistan'dan şort kararı: Uymayana para cezası

 

Kuruluş tarihini değiştiren Suudi Arabistan, bayrağını da değiştiriyor

 

Arabistan’da bir ilk: Kadınlar deve güzellik yarışması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif13 Mart 2022 21:11

    çok güzel bir haber .gayet medeni ve adaletli bir yaklaşım.hukukun üstünlüğü budur. 

  • Hasan13 Mart 2022 18:11

    Bizdedir uygulansa Asmaya saatler yetmez mazallah

  • yurtsever13 Mart 2022 14:41

    ülkesini ve milletini soyanlarada idam gelmeli ,onların yüzünden oluyor bütün yolsuzluklar,ihaleye fesat rüşvet ,hırsızlık yapanlara en önce idam edilmeliki hak yerini bulsun

  • azmi13 Mart 2022 13:03

    Gazeteci katilleri de idam edilmiş mi

  • Mucise Reis ;)13 Mart 2022 11:52

    Hep aklıma şu geliyor. Malum. Zamanında yüzlerce kişi farklı neden ve suçlamalar ile mahkum edildi.  Tv ler, gazeteler, gazetecileri vb. hep izledik ve dinledik. Sonra mahkum edilen vatan hainliği, terör grupları işbirliği vb. denen kişiler belirsi yıllar sonra suçsuz bulundu. Deliller sahte, mantıksız, yanlış vb olduğu ortaya çıktı. O gazteciler şuan Türk milleti adına gazteciyim diye hala ortalıkda bir özür dilemecen geziyorlar :D unutuldu diye... Neyse diyeceğim şu. Bu ajan denen kişiler, bir kaç yıl sonra yaaa ajan deilmiş, bazı sudi yetkililerin kişisel işlerine çomak sokan gerçek vatan sever insanlarmış dense... Can ları geri mi gelecek ? Ajanlık idamdır tabiki öyle ama, ya ajan deil se ? ya gerçek vatan sever ve ulk emenfaatleri için büyük yetkililerin işlerini bozmuşlarsa ? işte HUKUK burada devreye girer. hukuk yoksa cahillik ve yolsuzluk var. Hukuk herkeslerin üzerinde global bir değerdir. Anlayana...

  • IDAM 13 Mart 2022 11:11

    idamsiz adalet adalet deyildir.