E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig'den 7 takım PFDK’ya sevk edildi---

Süper Lig'den 7 takım PFDK’ya sevk edildi

Süper Lig'den 7 takım PFDK’ya sevk edildi
28 Şubat 2023 - 22:25 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği'nce Spor Toto Süper Lig’in 23. haftası ve erteleme maçları sonrası 7 Süper Lig ekibinin, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildiği açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen takımları açıkladı

Buna göre; Galatasaray ve Beşiktaş “çirkin ve kötü tezahürat” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca; Galatasaray, Trabzonspor ve Ankaragüc “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK’ya sevk edildi.

Giresunspor, Kayserispor ve Konyaspor da “hakemler ve diğer müsabaka görevlilerine toplu müdahale” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40/A maddesi uyarınca PFDK’ya sevk edildi. Öte yandan Kayserispor’un “7 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verildi.

Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi

 

Fenerbahçe'den 'deplasman yasağı' kararına tepki!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )01 Mart 2023 08:50

    Hahaha bu günleride gördük :D ... İsteyen istediği gibi bağırır. küfür yok bişe yok. Herkes düşüncesini stk olarakda dile getirebilir. İyice zırvalıklar oldu. şimdi ben çıktı. x stadda.... 20 sene yetmez, 40 sene olsun.... Devletimiz uçsun... maşallah sana,... Helel olsun olsun sana..... desem ,,,suç mu ? ..... Bu arada zorlasam biraz stadlara slogan çıkacak :D ....  yani sende böyle zıttığı bağırırsın. Nesi su. bunun ? zaten tv ler sesi vermiyor. engelliyor. Sorun ne yani ? iyice saçma sapan bir ülke olmaya yolunda gidiyororuz.