E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig'de şampiyonluk hesapları!---

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları!

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları!
11 Mayıs 2021 - 08:41 borsagundem.com

Süper Lig'de son 2 haftaya girilirken zirvede şampiyonluk ateşi yanmaya devam ediyor. İşte, lider Beşiktaş ve takipçileri Fenerbahçe ile Galatasaray'ın son bölüme girerken fikstürleri ve şampiyonluk hesapları:

BEŞİKTAŞ'IN KALAN MAÇLARI
81 PUAN

Fatih Karagümrük
Göztepe (D)

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI
79 PUAN

Sivasspor
Kayserispor (D)

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI
78 PUAN

Denizlispor (D)
Malatyaspor

ŞAMPİYONLUK HESAPLARI

81 puanlı lider Beşiktaş ligde ipleri elinde tutuyor. Siyah beyazlılar son iki maçtan 4 puan çıkarması durumunda rakiplerin durumuna bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek. Beşiktaş'ın 4'ten daha az puan alması halindeyse Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları şampiyonu belirleyecek.

Liderle puan farkını 2'ye indiren Fenerbahçe; son iki maçını kazanarak, ikili averajda gerisinde olduğu Beşiktaş'ın 2 puandan fazlasını kaybetmesini bekleyecek.

İkili averajda Beşiktaş ile durumu eşitleyen Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı ise üstün durumda. Zirveden 3 puan uzaktaki sarı kırmızılılar, her iki rakibinin de hata yapmasını kollayacak.

AVERAJA KALIRSA NE OLACAK?

Ligde şampiyonluk ikili veya üçlü averaja da kalabilir. İkili averajda Beşiktaş ve Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı üstün durumda. Beşiktaş ile Galatasaray arasında ise eşitlik söz konusu.

Bu durumda bu iki takım aynı puanda bitirirse genel averaja bakılacak. Burada ise Beşiktaş +6 averaj Galatasaray'ın önünde. Üç takım ligi aynı puanda bitirirse üçlü averajda üstün olan Beşiktaş şampiyonluğunu ilan edecek.

İşte Fenerbahçe'nin yeni sezon için transfer listesi

Oktay'dan Adana Demirspor ve Giresunspor'a tebrik

Erzurumspor Yılmaz Vural ile yolları ayırdı

Galatasaray'dan derbi sonrası ilk imza!

Yabancı yatırımcı Ereğli aldı, Beşiktaş sattı

Beşiktaş'a kötü haber

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mc D11 Mayıs 2021 10:39

    Sıralama değişmez

  • Ben11 Mayıs 2021 09:18

    Iki macta GS 6 puan ve 10 averaj kazanirken, BJK 3 puan, FB ise 4 puan kazanacak. Birileri bahane, iftira ve yalanlarini sinmdiden hazırlasınlar.

  • Şampiyon11 Mayıs 2021 09:07

    Şampiyon beşiktaş yazacak heryer

  • izzet BAŞ11 Mayıs 2021 09:04

     Asıl şampiyon Türk gençliği  tabii ki  geriden. Karma oyuncular topluluğu takımlar beni ilgilendirmiyor. Türk gençliği  sıfır karma oyuncular topluluğu ( Beşiktaş  fener Galatasaray) beş... Olay bu ... Spor yok ... Kulüpçülük var...