E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporStefan Kuntz: Henüz hiçbir şeyi başarmış değiliz---

Stefan Kuntz: Henüz hiçbir şeyi başarmış değiliz

Stefan Kuntz: Henüz hiçbir şeyi başarmış değiliz
15 Kasım 2021 - 21:56 borsagundem.com

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, kritik Karadağ maçıyla ilgili, "Biz aslında henüz hiçbir şeyi başarmış değiliz. İki maçı da kazanmalıyız demiştik, birini kazandık, diğerini de kazanmak zorundayız" dedi

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 6-0 kazanılan Cebelitarık maçıyla ilgili gelen bir soruya, "Cebelitarık maçında 14'te 1 korner bizim için kötü bir istatistik mi diyorsunuz? Karadağ karşısında duran topların işe yarayacağına dair verdiğiniz tavsiyeye teşekkür ediyorum. Takımım 6 gol attığı için mutluyum. Farklı şekillerde asist ve gol atmaya çalışıyoruz" yanıtını verdi.

Yarın ki maçta Karadağ karşısına nasıl 11'le çıkacağına yönelik soruya Alman çalıştırıcı, "İlk 11 için iki tane önemli konu var. Abdülkadir Ömür hazır olur mu göreceğiz. İkinci konu da Cebelitarık maçında oynayanların durumu. Ne kadar etkilendiler, durumları ne? Karadağ maçındaki ilk 11'imize tesir edecek etkenler bunlar olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Karadağ maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini vurgulayan deneyimli teknik adam, "Biz aslında henüz hiçbir şeyi başarmış değiliz. İki maçı da kazanmalıyız demiştik, birini kazandık, diğerini de kazanmak zorundayız. Yapmamız gereken şeylerde bir değişiklik yok, aynı. Önce yarınki maçın skoruna bakalım, sonra mutlulukla sorularınızı cevaplarım" dedi.

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı!

Assunçao için ayrılık iddiası!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin biletleri satışa sunuldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)