E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK'dan Atlantik Petrol'de 7 kişiye suç duyurusu ve işlem yasağı---

SPK'dan Atlantik Petrol'de 7 kişiye suç duyurusu ve işlem yasağı

SPK'dan Atlantik Petrol'de 7 kişiye suç duyurusu ve işlem yasağı
29 Ağustos 2019 - 20:28 borsagundem.com

SPK, aralarında Atlantik Petrol'ün firari patronları Koparan Kardeşler'in de bulunduğu 7 kişi hakkında suç duyurusu ve işlem yasağı kararı aldı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Atlantik Petrol Ürünleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. (ATPET) hissesindeki usulsüz işlemleri nedeniyle 7 kişi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve işlem yasağı uygulanmasına karar verdi.

Suç duyurusu kararıyla ilgili SPK haftalık bülteninde yer alan açıklamaya göre, ATPET hissesindeki piyasa dolandırıcılığı niteliğindeki işlemleri nedeniyle, Serkan Fırat, Mümin Özdemirler, Bülent Kamış, Tayfur Öztürk, Abdullah Koparan, Ayşe Koparan Songur ve Ahmet Koparan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ayrıca, hakkında suç duyurusunda bulunulan 7 kişi hakkında borsa ve piyasalarda 2 yıl süreyle geçici işlem yasağı uygulanacak.

Atlantik Petrol’de parayı patronlar ve Erdem Resneli aldı

SPK'dan Atlantik'in kayıp patronlarına yeni suç duyurusu

Atlantik'in firari patronlarına SPK'dan suç duyurusu

Atlantik Petrol’ün patronu kayıplara karıştı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ökkeş oruç25 Eylül 2019 13:42

    adamlar kayıp değil aynı yerde oturuyor 1.sınıf yaşıyorlar yatırımcıları koruyan var ise bir kurum SPK hukuk Polis yakalanmaları için yardıma hazırım suç duyurusu göstermelik değil işbirlikçileri yok ise yardıma hazırım.

  • Koala29 Ağustos 2019 21:37

    Bakanlar gibi bu şirket de kar etmek için değil, halka arz edip milleten para toplamak için kurulmuştu. Amaçlarına ulaştılar, bundan sonra faaliyette bulunmadan yönetim kurulu üyesi maaşı alıp sermayeyi tüketmek

  • Ilık 29 Ağustos 2019 21:20

    Iş işten geçtikten sonra