E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan 2 internet sitesi ve 13 kişi hakkında suç duyurusu---

SPK'dan 2 internet sitesi ve 13 kişi hakkında suç duyurusu

SPK'dan 2 internet sitesi ve 13 kişi hakkında suç duyurusu
14 Aralık 2023 - 22:02 borsagundem.com

SPK, 2 internet sitesi ve 13 kişi hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yürütülen incelemeler neticesinde izinsiz sermaye piyasası faaliyetinde bulunan ve söz konusu suça iştirak ettiği belirlenen 2 internet sitesi ve 13 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.

SPK bülteninde yer alan bilgilere göre Kurul; izinsiz sermaye piyasası faaliyetinde bulundukları gerekçesiyle “rukafx”, “rukayatirim”, “Arooncapital” uzantılı internet sitelerinin içerik sağlayıcıları ve Özdal Şekerci isimli kişi hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Kurul buna ek olarak, izinsiz sermaye piyasası faaliyeti suçuna iştirak ettikleri belirlenen Memet Şekerci, Sultane Yasalar, Berk Can Pınar, Yakup Ergin, Muhammet Ali Kara, Fatih Gök, Bilal Koca, Hamza Güran, Şafakcan Çakmak, Ali Gholami Yalghouzaghaj, Alhaji Faino Bangura ve Ahmet Çevirgen hakkında da suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

SPK'dan iki şirketin sermaye artırımına onay

 

SPK'dan halka açık bir şirket ve iki kişiye para cezası

 

SPK 44 internet sitesine erişim engeli kararı aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayhan Arabacı 15 Aralık 2023 01:05

    kozaa,kozal,ipeke de kimler var cezaları kesilsin utanın geçen yıl fiyatına altin hissesi düşüyor ama grm altin geçen senete göre 3 katı şu an birileri mantıklı açıklama tapsin.