E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK, İntema'nın birleşme başvurusunu onayladı---

SPK, İntema'nın birleşme başvurusunu onayladı

SPK, İntema'nın birleşme başvurusunu onayladı
28 Ocak 2021 - 19:21 borsagundem.com

SPK, İntema İnşaat'ın, İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri ile gerçekleştireceği kolaylaştırılmış usuldeki birleşme işlemine ilişkin duyuru metnine onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören İntema İnşaat Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama'nın (#INTEM) sermayesinin ve oy haklarının tamamına sahip olduğu İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret'i devralarak gerçekleştireceği kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine onay verildiğini açıkladı.

SPK tarafından yayınlanan haftalık bültende karara ilişkin, "İntema İnşaat Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.’nin sermayesinin ve oy haklarının %100’üne sahip olduğu İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi devralması suretiyle gerçekleştirilecek kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir" bilgileri yer aldı.

Borsa İstanbul 2 hisseyi brüt takasa aldı

SPK 53 internet sitesi hakkında hukuki işlem başlattı

TL'de değerlenme artabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 297,50
En Yüksek: 299,50
En Düşük: 286,00
Değişim 1,02 %
FK: 68,12
PD / DD: 12,08
İşlem Hacmi 41.577.964
Toplam Adet: 142.777
Ağırlıklı Ort.: 289,87
ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)