E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞok iddia: Putin'in 3 ayı kaldı---

Şok iddia: Putin'in 3 ayı kaldı

Şok iddia: Putin'in 3 ayı kaldı
12 Haziran 2022 - 08:32 borsagundem.com

İngiliz medyasına konuşan eski istihbarat yetkilisi Christopher Steele, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hastalığı ile ilgili dikkat çekici iddialarda bulundu.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesiyle birlikte kamuoyuna verdiği poz ve görüntülerle sağlığı sorgulanan Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili dikkat çekici bir iddia eski İngiliz istihbarat yetkilisi Christopher Steele’den geldi. Steele, Putin’in sağlığının her geçen gün kötüye gittiğini öne sürdü.

Son haftalarda Putin’in sağlık durumu ile ilgili iddialar sık sık gündeme gelmiş ve bazı kaynaklar Putin’in kanser, MS ya da Parkinson olduğunu öne sürmüştü. Bazı yetkililer ise Putin’in birkaç aylık ömrü kaldığını iddia etmişti.

BBC Radio 4’te yayınlanan World at One’a konuşan Steele, “Ben Putin’in 3 ile 6 aydan daha fazla görevde kalacağına inanmıyorum. Sağlığının giderek kötüleştiğine dair işaretler görüyorum” ifadesini kullandı.

Çarşamba günü canlı yayında olması planlanan yıllık basın toplantısını ertelemiş ve bu da sağlık sorunları ile ilgili iddiaların ayyuka çıkmasına sebep olmuştu. Putin, bu etkinliği son 5 yılın dördünde gerçekleştirmiş ve sadece Covid-19 sebebiyle bir yıl ertelemişti.

Starlink, Rusya - Ukrayna savaşını nasıl etkiledi?

 

Putin'den İsveç'e tehdit gibi mesaj!

 

Putin Afganistan üzerinden ABD'ye yüklendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAN13 Haziran 2022 08:59

    geldiğinen beri kuzek kore lieri içinde aynısını diyorsunuz . yok öldü ölecek yarın obür gün derken adamın normal şartlarda öleceği belli oldu. şimdide putin için oldü olecek saf ukraynalılarda habere inanıp birz daha savaşalım biraz daha fazla ölelim diyecekler

  • Biliyorsanız 12 Haziran 2022 18:18

    Başka kimin kaç Ay'ı kaldı?

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ12 Haziran 2022 18:15

    ukrayna nın başında basiretsiz tecrübesiz  yeteneksiz aktörü devlet başkanı yapar ise olacağı bu.veriyorlar gazı  ukraynayı bitirdiler 50 sene geçse şimdiki durumuna asla gelmezler.kim kazandı abd ve ab ülkeleri kazandı.bizde de aynı muhalefet partileri iktidara gelir ise bizim ülkede aynı duruma dönecektir.

  • Bizim ülke şu an nasıl?12 Haziran 2022 19:22

    Ukrayna zaten umudu olmayanların ülkesiydi, savaş vasıtasıyla Rusya'dan kurtulma umutları varoldu hiçolmazsa..

  • Savaş bitmelidir12 Haziran 2022 17:56

    Savaşı bitirsin ler, sonra herkes kendi hayatina bakar zaten. Savaş kanser gibi, birçok suçu içinde barındırıyor, masum insanlar ölüyor, bircok kişinin haklari hiç ediliyor ve piyasalari mahvediyor. Tum dunya allak bullak oldu.

  • KILIÇ12 Haziran 2022 13:02

    ömrü sadece allah verir sürekli abd gazı verip ülkeleri savaş sarmalına itip yalan haberi pompalıyor şimdide yunanları gazlıyor .yunan abd gazını fazla çekiyor ama akıbetini hesap etmeli.

  • E.g.12 Haziran 2022 12:01

    PUTİN'İ KANSER DEĞİL UKRAYNA SAVAŞINI KAYBETME KORKUSU SARMIŞTIR

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU12 Haziran 2022 12:00

    3 ayı kalsa ne olacak yani.putin ölse rusya yı abd ve ab ülkelerinemi verecekler koça süper güç rusya da ne putinler vardır.beldi de daha belalısının gelmeyeceğini kim garanti eder.gelen her zaman gideni aratır demiş atalarımız.