E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞok açıklama: Süper lig oynansın diye vakaları açıklamadık---

Şok açıklama: Süper lig oynansın diye vakaları açıklamadık

Şok açıklama: Süper lig oynansın diye vakaları açıklamadık
26 Temmuz 2020 - 09:15 borsagundem.com

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Trabzonspor maçının ardından ilginç bir açıklama yaparak, “Süper Lig oynansın diye teknik heyetimizde ve idari ekibimizde çıkan korona virüs vakasını açıklamadık” dedi

Kayserispor sahasında ağırladığı Trabzonspor'a 2-1 mağlup olarak TFF 1. Lig’e düştü.

Maçın ardından konuşan Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, “Kayserispor çok zor günlerden bugüne kadar ümitlerini taşımıştır. Düşme veya Süper Lig'de kalma mücadelesi versek de önemli olan bugün burada bu maçın nasıl oynandığı ve nasıl yönetildiğidir. Bugüne kadar hakemler hakkında tek bir kelime bile konuşmadık. Gün geldi sportif ekibimizde, gün geldi idari ekibimizde korona virüs tespit edildi, ligi sabote etmemek adına, endişe vermemek adına hiçbir şey açıklamadık. Sırf Süper Lig oynansın diye. Bugün çok güzel bir karşılaşma oldu. Oyuncularımı ve teknik ekibimi cani gönülden tebrik ediyorum. Ancak, maalesef ünü Avrupa'ya taşınmış, Avrupa'da en büyük maçları yönetebilen büyük hoca Cüneyt Çakır bugün maçı katletmiştir. Bir kere dahi VAR'a gitmemiştir, ne penaltı pozisyonumuzu vermiştir ne de topun çizgiden çıkıp çıkmadığını kontrol etmemiştir. Kayserispor 1.5 milyon nüfuslu bir şehrin futbol kulübüdür. Bugün bu sonucu sadece hocaya yüklemiyoruz” şeklinde konuştu.

Kayserispor: 1-2 :Trabzonspor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Can26 Temmuz 2020 23:49

    ‘Ligi sabote etmemek adına mı?’ Sen ligi düşündün ama insan canını düşünmedin!! İnsanların bu hastalıktan çektiği eziyeti sen biliyor musun? ‘Allah al canımı’ diye inletiyor ağır geçirenler günah değil mi lig mi önemli insan canı mı? Belli ki bizim ülkemizde insan canı öyle bir kademeye düşmüş ki Lig İnsan canımdan daha kıymetli olmuş, İnşallah kimse hastalanmamış olsun..

  • Pala26 Temmuz 2020 12:13

    Kayseri'ye gerek yok.koylu kurnazlari

  • Yorum26 Temmuz 2020 10:32

    Suç işlemişler topluma karşı toplum sağlığına karşı belkide açıklanmayan kişiler hastalık bulaştırdı ve o hastalık bulaşanlardan bazıları öldü veya bulaşanlar bulaştırdı

  • Kamil 26 Temmuz 2020 10:11

    Milletin vebaline girdiniz, umarım kimseye birşey bulaşmamıştır

  • Türkoğlutürk 26 Temmuz 2020 09:50

    Uyanıklık cahile mahsus bir özellik olup önce kazandığını sanır.