E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSivasspor'un galibiyet hasreti 14. haftada da dinmedi---

Sivasspor'un galibiyet hasreti 14. haftada da dinmedi

Sivasspor'un galibiyet hasreti 14. haftada da dinmedi
12 Kasım 2022 - 18:03 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Demir Grup Sivasspor-HangiKredi, Ümraniyespor'u konuk etti. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele 2-2 eşitlikle tamamlandı.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Sivasspor ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadı’ndaki mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

Ligde 3 haftadır yenilen Sivasspor, geriye düştüğü karşılaşmada öne geçmesine rağmen galibiyet hasretine son veremedi. Ümraniyespor 27’de Avounou ile öne geçerken, 4 dakika sonra Yatabare cevap verdi. 59’da N’Jie Sivasspor’u 2-1 öne geçirdi. Ümraniyespor 83’te Mrsic’in penaltısıyla skour 2-2’ye getirdi.

Son dakikalarda Sivasspor’un baskısı galibiyet için yeterli olmadı.

Bu sonucun ardından Sivasspor 14 maç sonunda 11 puana yükselirken, son sıradaki Ümraniyespor ise 13 maçta 7 puan topladı.

Sivasspor, Dünya Kupası arasından sonra Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Ümraniyespor ise sahasında Başakşehir’i ağırlayacak.

(Sözcü)

Fenerbahçe, Sivasspor'u tek golle geçti

Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turuna yükseldi

Sivasspor Avrupa'da şov yaptı! Turu garantiledi

Beşiktaş: 5 - Ümraniyespor: 2

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)