E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Beşiktaş’tan teklif gelmedi---

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Beşiktaş’tan teklif gelmedi

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Beşiktaş’tan teklif gelmedi
18 Aralık 2021 - 17:49 borsagundem.com

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında yer almasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Sivasspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Deneyimli teknik direktör, üst üste aldıkları galibiyetlerle sıkıntılı süreci geride bıraktıklarına dikkat çekerek, “Buraya gelene kadar bundan önce oynadığımız 3 maçımız vardı. O maçlarda çok iyi takımlarla oynadık. Hepsinde de galip geldik. Galip gelirken de şansa galip gelmedik, iyi oynayarak, iyi oynadığımız maçlar oldu. Zor olacağını biliyorduk. Kasımpaşa'nın durumundan dolayı. İkincisi de Galatasaray maçını kazandıktan sonra bu maçlara çıkarken konsantrasyon düşüşü olabilir. İlk yarı istediğimiz gibi oynayamadık. Zaman zaman pozisyonlara girdik, değerlendiremedik. İyi futbol oynadık ve maçı güzel sonuçlandırdık. Ben göreve başladığımdan beri hedefimiz vardı ve onları 2 senedir Avrupa'ya götürerek gerçekleştirdik. Son 10 senede 2 sene üst üste Avrupa'ya giden Anadolu takımı hatırlamıyorum. Böyle bir başarı yakaladık. Bu sene de ligi iyi bitirmeye çalışacağız. Bu sene ligler kolay değil. Bütün maçlar zor, dikkatli olmamız gerekiyor. Önümüzdeki Rizespor maçı, Kayserispor maçı önemli. Bir an önce daha üstüne çıkmamız gerekiyor. Galibiyetler alamadan önce sıkıntılı süreç yasadık. Yavaş yavaş o süreci kapatıyoruz” şeklinde konuştu.

“BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞMEM OLMADI”
İsminin Beşiktaş ile anılması ile ilgili sorulan soruya Rıza Çalımbay, 

“Aslında onu pek cevaplamak istemiyorum. Kesinlikle Beşiktaş'tan ne bir teklif geldi ne de bir yöneticiyle görüştüm. Birini aramak, arattırmak gibi bir düşüncem olmadı, bu benim yapım değil. Bir yere geleceksem önümdeki başarılarla, kişilik, karakter veya oynattığımız oyunla gelirim. Benim Beşiktaş ile konuşmam olmadı. Yönetimle başkanla görüşmem olmadı. Tek odaklandığım şey Galatasaray maçı ve bu maçtı. Zor bir süreçten çıktık. Beşiktaş Kulübü benim için çok değerli. Benim futbol hayatım orda başladı ve orda bitti. Antrenörlükte de iyi şeyler yaptım. Teknik direktörlükte ikinci yarı aldım ve Galatasaray'a karşı tek mağlubiyet almıştım. Öyle güzel şekilde bırakmıştım. Şu anda kimseyle ne görüşmem oldu ne de teklif geldi” yanıtını verdi.

(Sözcü)

Kadınlarda ilk resmi derbi Beşiktaş Vodafone'un!

Beşiktaş'ta Bruno Pinheiro gerçekleri! Neden gelmedi?

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde 354. randevu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alp19 Aralık 2021 17:43

    Onun bu.nun cocuklari sogan ekmek yerim size yalvarmam..turk halki her seyin farkinda.. gayeniz belli..9 lira olan dolar bir ayda.18.lira.yarim saatte borsa yuzde on dusuyor..Turksat ..uyduyu sirkete baski..yapilip..uydudaya gonderme diyor...secim...secim..eeee.bu hesabi..yapiyorsunuzda unutmayin..ALLAHINDA BIR HESABI VAR..turk milleti basiretlidir..

  • 🤔19 Aralık 2021 07:32

    4+5 9 eder 14+6 20 eder bunlar neyin fiyatıydı ya?

  • Batırım uzmanı 19 Aralık 2021 06:20

    Bahçeli evinde tenceremi kaynıyor faturamı ödüyorsun hiç biri

  • Ali19 Aralık 2021 00:40

    Sayın Bahçeli ye katılıyorum.Ekonomimiz bilgisiz insanların sert kuşatması altında .

  • Yorum18 Aralık 2021 23:00

    Ha bu arada siz daha marketlerdeki fahiş fiyatlara engel olamıyorsunuz daha neyi konuşuyorsunuz bu millet bunu unutmaz emin olun unutmaz

  • Yorum18 Aralık 2021 22:56

    He iki gün önce aldığım havlu peçete 79 liraydı bu gün su almaya gittim 99 TL olmuş iki günde neyse bu gün badem 4*5 lt su aldım 16 küsüre üç hafta önce 12 TL 9 hafta önce de 10 TL ye almıştım inanmıyorsan git Ankara macun köy nevgross markete bak fiyata ha 10 hafta önceki fiyatı da yazarkasanın içinde kalan satıcının kendisinde kalan rulolardan 10 hafta öncekini kontrol et görürsün Bi su bile böyle artıyorsa gerisini sen düşün ve buna çare bul

  • RIZEli EGEEN18 Aralık 2021 22:37

    Ekonominin kitabının yazılmasına önayak olan sen degilmisin bre zındık....

  • Borsaci hatun.. 18 Aralık 2021 21:50

    Millet döviz altın boğaz derdindeyken yabancılar şirketlerin hisselerini topluyor Türk ekonomisi kuşatma altında uyan millet şirketler baskalarinin eline gecmesin.

  • Er18 Aralık 2021 21:20

    Şu ulkeye zerre faydan var mi senin Allh askina

  • Tata18 Aralık 2021 21:18

    Hep cok sert tepki, kapatilsin TUSIAD demi bahceli sizin a dedigininize b diyen terorist zaten ah ic guc ah insanlarin ahi uzerine olsun insallh

  • İcraat Zamanı18 Aralık 2021 20:08

    Sayın bahçeli kuşatma derken yanlış hatalı ekonomik kararlar ve hatta liyakatsız ekonomi bürokratları yöneticileri sonuç olmasın dış güçler sakın demeyelim dalga geçmeyi bırakın .illiyetçiliğin gereği ni yapın milli paraya sahip çıkın lafla değil icraata gelin yüce milletin sesine kulaklarınızı tıklamayın duymazdan gelmeyin.

  • Taki18 Aralık 2021 18:55

    Palavra

  • Aytunc18 Aralık 2021 23:08

    Zubuk bunun nesi Palavra..sen uykudaysan.bahceli ne yapsin.