E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSivasspor, Galatasaray'ı ağırladı---

Sivasspor, Galatasaray'ı ağırladı

Sivasspor, Galatasaray'ı ağırladı
15 Ağustos 2015 - 21:09 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Medicana Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Sivasspor'un gollerini 10. ve 55. (pen) dakikalarda Chahechouhe kaydederken, Galatasaray'ın golleri 60. dakikada Burak Yılmaz ve 81. dakikada yeni transfer Podolski attı.Karşılaşmanın 10. dakikasında Sivasspor, Aatıf ile öne geçti. Yetenekli oyuncu sol kanatta topla buluştuktan sonra kaleyi çaprazdan gören bir bölgeden şutunu çekti. Muslera üzerine gelen topu kucağına almak üzereyken bir anda büyük bir hata yaptı ve bacak arasından kaçırdığı topu ağlarında gördü. İlk yarıda kaburgasından sakatlanarak kenara gelen ve tedavi yaptıran Sneijder 2. yarıya çıkmadı. Hollandalı yıldızın yerine ise oyuna 2. yarının başında Burak Yılmaz dahil oldu.
 
MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1.dakika Karşılaşma Medicana Sivassporlu futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.
6.dakika Sağ çaprazdan ceza sahası içerisine hareketlenmek isteyen Olcan Adın, ceza sahası içerisine girmeden Ümit Kurt ile girdiği ikili mücadelede yerde kalıyor ve faul bekliyor ancak hakem karşılaşmayı devam ettiriyor.
7.dakika Burhan Eşer'in pası ile sağ kanatta topla buluşan Cicinho'nun ortasına ceza sahası içerisinde yükselen Aatif Chahechouhe, hava topu mücadelesinde Sabri Sarıoğlu'na faul yapıyor.
10.dakika GOOOLL Medicana Sivasspor, Aatif Chahechouhe'nin attığı golle 1-0 öne geçiyor.
13. dakika Hakan Özmert'in Selçuk İnan'a yaptığı faulün ardından sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Wesley Sneijder geçiyor. Sneijder'in ortası ile arka direkte buluşan Olcan Adın'ın kafa vuruşunda top ağlarla buluşuyor ancak öncesinde yan hakem Olcan Adın için ofsayt bayrağını kaldırıyor.
17.dakika Bilal Kısa'nın orta sahadan gönderdiği uzun pası Selçuk İnan kafayla ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda bulunan Wesley Sneijder'e indiriyor. Sneijder'in gelişine çektiği şut Medicana Sivasspor savunmasına çarpıp kornere çıkıyor.
23.dakika Sol kanatta topla buluşan Erkan Kaş, Sabri Sarıoğlu'ndan sıyrılıp ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden ortasını yapıyor ancak Hakan Balta tehlikeyi uzaklaştırıyor.
29.dakika Wesley Sneijder'in yerden pası ile ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Yasin Öztekin'in çektiği şut Medicana Sivasspor savunmasından dönüyor.
38.dakika Olcan Adın'ın pası ile sol kanatta buluşan Alex Telles'in ortasında top penaltı noktasına yakın bir noktada bulunan Selçuk İnan'a geliyor. Selçuk İnan'ın gelişine çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.
41.dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Hakan Özmert geçiyor. Hakan Özmert'in ortası savunmadan sekip ceza sahası yayının hemen dışında sağ çaprazda bulunan Mehdi Taouil'e geliyor. Taouil'in gelişine çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
45+2.dakika Barış Şimşek'in düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı Medicana Sivasspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eriyor.
46,dakika İkinci yarı Galatasaraylı futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor. İlk yarının sonlarına doğru hafif bir sakatlık geçiren Wesley Sneijder oyundan çıkarken yerine Burak Yılmaz giriyor.
55.dakika GOOOLL Medicana Sivasspor, Aatif Chahechouhe'nin penaltıdan attığı golle 2-0 öne geçiyor. Adem Koçak'ın pası ile ceza sahası içerisinde topla buluşan Aatif Chahechouhe, Bilal Kısa'nın arkadan yaptığı müdahale ile yerde kalıyor ve hakem Barış Şimşek bu pozisyonda penaltı noktasını gösteriyor. Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına geçen Aatif Chahechouhe düzgün bir vuruşla hem kendisinin hem de takımının 2. golünü kaydediyor.
60.dakika GOOOLL Galatasaray, Burak Yılmaz'ın attığı golle skoru 2-1'e getiriyor.
65.dakika Kaleciden dönen topla penaltı noktasına yakın bir noktada buluşan Lukas Podolski'nin gelişine çektiği şut kaleci Ernestas Setkus'dan dönüyor, pozisyonun devamında Medicana Sivasspor savunması tehlikeyi uzaklaştırıyor.
70.dakika Aatif Chahechouhe'nin Yasin Öztekin'e yaptığı faulün ardından ceza sahası yayının hemen dışından sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Burak Yılmaz geçiyor. Burak Yılmaz'ın çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.
75.dakika Cicinho'nun sağ kanattan yaptığı ortayı Aurelien Chedjou kafayla uzaklaştırmak istiyor ancak top altıpasa yakın bir noktada sol çaprazda bulunan Erkan Kaş'a geliyor. Erkan Kaş'ın çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.
81.dakika GOOOLL Galatasaray, Lukas Podolski'nin attığı golle skoru 2-2 yapıyor. Lionel Carole'den aldığı pas ile sol kanatta buluşan Alex Telles hiç bekletmeden ortasını penaltı noktasına yakın bir noktada bulunan Lukas Podolski'ye yapıyor. Podolski muhteşem bir kafa vuruşu ile topu kaleci Ernestas Setkus'un solundan ağlarla buluşturuyor.
86.dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Sabri Sarıoğlu geçiyor. Sabri'nin ortasına penaltı noktasına yakın bir noktada iyi yükselen Aurelien Chedjou'nun kafa vuruşunda top az farkla üstten dışarı çıkıyor.
88.dakika Burhan Eşer'in pası ile ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Batuhan Karadeniz'in gelişine çektiği sert şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.
90+2.dakika Bilal Kısa'nın pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Lukas Podolski'nin çektiği şut Medicana Sivasspor savunmasından dönüyor.
90+3.dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Sabri Sarıoğlu geçiyor. Sabri'nin ortasını Medicana Sivasspor savunması uzaklaştırmak istiyor ancak top ceza sahası dışında sağ çaprazda bulunan Selçuk İnan'a geliyor. Selçuk'un gelişine yerden çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
90+4.dakika Barış Şimşek'in son düdüğü ile karşılaşma 2-2 sona eriyor. Medicana Sivasspor'un golleri Aatif Chahechouhe (2)'den gelirken, Galatasaray'ın gollerini Burak Yılmaz ve Lukas Podolski kaydetti.

İLK 11'LER
Sivasspor: Setkus, Cicinho, Da Costa, İbrahim, Fatih, Burhan, Hakan, Adem, Abalo, Aatıf, Batuhan  
 
Galatasaray; Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Sneijder, Olcan Adın, Podolski

Yedekler; İsmail Çipe, Umut Bulut, Jose Rodriguez, Burak Yılmaz, Carole, Koray Günter ve Tarık Çamdal.  
 
HAKEM: Barış Şimşek
STAD: Sivas 4 Eylül

BURAK YILMAZ KULÜBEDE

Galatasaray'da sezonun ilk maçına dakikalar kala sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı ekibin golcü oyuncusu Burak Yılmaz ilk 11'den çıkartıldı. Hamzaoğlu maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Burak'ın teknik sebeple yedekte olduğunu belirtti. Hamzaoğlu, "Önde Sneijder, Podolski ve Burak ile oynadığımızda defansif anlamda eksiklik yaşıyoruz. Bu maçta bu şekilde tasarruf gösterdim" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)