E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriŞişecam Topluluğu’nda yeni yıl sürprizi---

Şişecam Topluluğu’nda yeni yıl sürprizi

Şişecam Topluluğu’nda yeni yıl sürprizi
03 Ocak 2014 - 18:39 borsagundem.com

Ambalaj Grubu ile Trakya Cam, Denizli Cam ve Soda Sanayii yeni isimlerle yola devam edecek

79 yıllık tarihe sahip, düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında global bir oyuncu olan Şişecam Topluğu, yeni yıla yeni yöneticilerle başladı. Frederic Robert Colley Cam Ambalaj Grubu’nda göreve başlarken, Trakya Cam, Denizli Cam ve Soda Sanayii’nde Yönetim Kurulu Başkanlıklarına yeni isimler seçildi.
Şişecam Topluluğu’nun ana faaliyet alanlarından Cam Ambalaj Grubu’na sektörün başarılı bir ismi katıldı. Frederic Robert Colley, Cam Ambalaj Grubu Mali İşler Direktörü olarak göreve başladı.
Şişecam Topluluğu üyesi diğer şirketlere gelince…
Trakya Cam’da Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa eden Teoman Yenigün’ün yerine Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Reha Akçakaya getirildi.
Denizli Cam’da Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa eden Azmi Taner Uz’un yerine Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Cemil Tokel getirildi.
Soda Sanayii’nde ise Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa eden Sabahattin Günceler’in yerine Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Tahsin Burhan Ergene seçildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)