E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSimit Sarayı Türkiye için yarışacak---

Simit Sarayı Türkiye için yarışacak

Simit Sarayı Türkiye için yarışacak
11 Eylül 2014 - 02:04 borsagundem.com

Simit Sarayı, Avrupa İş Ödülleri 2014/15’te Türkiye için yarışacak

Yurt içi ve yurt dışı mağazaları ile dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyen Simit Sarayı, Avrupa İş Ödülleri 2014/15’te (European Business Awards) Türkiye için yarışacak

İş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan ve bu yıl sekizincisi düzenlenen Avrupa İş Ödülleri 2014/15’ün ilk turunda rakiplerini geride bırakan Simit Sarayı, 'BP Yılın Hedefli Sapmasız Büyüme Stratejisi Ödülü' (The BP Target Neutral Growth Strategy of the Year Award) kategorisinde Ulusal Şampiyon olarak Türkiye’yi temsil edecek.

2007 yılından bu yana Avrupa’da farklı sektörlerden binlerce firmayı inovasyon, liderlik, sosyal sorumluluk, pazarlama, büyüme stratejileri, çalışan bağlılığı, süreç yönetimi ve müşteri sadakati alanlarında değerlendiren Avrupa İş Ödülleri en iyi uygulama örneklerini teşvik etmek, yarattığı yeniliklerle öne çıkan şirketlerin tanıtımını ve gelişimini desteklemek amacıyla düzenleniyor.

Avrupa İş Ödülleri’nde Türkiye’yi temsil edecek olmaktan büyük gurur duyduklarını belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, "Simit Sarayı, herkesin bildiği gibi Türkiye’nin markası… Hedefimiz Türkiye’nin markasını, dünya markası yapmak. Bunun için en iyisini yapmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Halen yurt içi ve yurt dışında 200’ü aşkın mağazamızda 8.600 çalışanımızla her gün 650 bin misafiri ağırlıyoruz. 2018 yılında Türkiye’de 440, yurtdışında 560 olmak üzere toplam 1000 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. İş dünyasının en prestijli ödülü olan Avrupa İş Ödülleri’nde ulusal şampiyon olarak ülkemizi temsil edecek olmak bizi çok onurlandırdı" dedi.

Avrupa İş Ödülleri’nin ikinci aşamasında Simit Sarayı, Ruban d'Honneur (Onur Kurdelesi) için yarışacak. Yarışmada bu yıl tüm Ulusal Finalistler jürinin değerlendirmesi için özel bir video hazırlayacaklar. Jüri değerlendirmesine ek olarak aynı anda internet üzerinden de oy kullanılarak, en beğenilen Ulusal Şampiyonlar seçilerek kazanan şirketler belirlenecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)