E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSimit Sarayı fon şirketine dönüyor---

Simit Sarayı fon şirketine dönüyor

Simit Sarayı fon şirketine dönüyor
29 Kasım 2016 - 07:32 borsagundem.com

Simit Sarayı, pideden dönere kadar 10 farklı marka çıkarmaya hazırlanıyor. Firma açacağı yeni market konseptiyle de Zorlu’daki Eataly’ye rakip olacak

Simit Sarayı'nın İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, Simit Sarayı'nın çatısı altında kuruyemişten dönere, kebaptan pideye ve kuru meyveye kadar 10 farklı alanda marka çıkaracaklarını ve bunların her birini zincirleştireceklerini söyledi. Bunun yanı sıra bu 10 markanın aynı yerde satılacağı Zorlu'daki gurme market Eataly'ye benzer bir konsept market de kuracaklarının altını çizen Abdullah Kavukcu, "Riyad'da 5 bin metrekarelik bir alanda ilk konsept marketimizi açacağız. Eataly'nin Türk versiyonunu yapıyoruz. Bu konsepti şimdilik yurtdışında yaygınlaştıracağız. Mağazada yer alacak bütün markaları kendimiz yaratmayı planlıyoruz" diye konuştu.

FON ŞİRKETİNE DÖNÜŞÜYOR

İşe ilk olarak dönerden başladıklarını ve Tadı Döner adında döner zinciri kurdukların belirten Kavukcu, "ABD ve Hollanda'da açmaya başladık. Suudi Arabistan'da 30 tane kuruyemişçi açıyoruz. Simit Sarayı'nı gıdada bir fon şirketi haline getiriyoruz. 2018'de firma çatısı altında 15 farklı marka olacak" dedi. Londra'da 14, Arabistan'da 60 mağazaya ulaştıklarını belirten Kavukcu, "Bu yıl 128 mağaza açtık, 3 bin 200 kişiyi işe aldık. 2017'de toplam 150 mağaza açmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)