E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSimit Sarayı AVM'lerde boşalan mağazalara talip---

Simit Sarayı AVM'lerde boşalan mağazalara talip

Simit Sarayı AVM'lerde boşalan mağazalara talip
24 Kasım 2016 - 05:55 borsagundem.com

Bu yıl 55’i Türkiye’de toplam 128 mağaza açan Simit Sarayı, AVM atağına geçiyor. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Kavukçu, AVM ve caddelerde yüksek kira yüzünden boşalan mağazalara talip olduklarını söyledi

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, son dönemde AVM ve caddelerde yüksek kira nedeniyle boşalan mağazalara talip olduklarını söyledi. Kavukçu, mağazanın konumu ve potansiyeli Simit Sarayı’nın hedefleriyle uyuştuğu noktada şube açmaya devam edeceklerini dile getirdi. Bu sene 55’i Türkiye’de olmak üzere toplamda 128 mağaza açan Simit Sarayı, cirosunu yüzde 23 artırdı. ABD’deki Simit Sarayı mağazasının cirosunun yüzde 10’luk kısmının simitten geldiğini söyleyen Kavukçu, bu mağazada en fazla satılan ürünün ise simit burger olduğunu ifade etti. Kavukçu, toplam cironun yüzde 55’inin de yurtdışı mağazalarından sağlandığını söyledi.

2001 krizinde doğup büyüyen Simit Sarayı, bugün 650 bin kişiye hizmet veriyor. Simit Sarayı’nın yurtdışında 150 şubesi var. (Habertürk / Eda Keleş)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)