E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞike yaptığını itiraf etti---

Şike yaptığını itiraf etti

Şike yaptığını itiraf etti
14 Nisan 2015 - 13:12 borsagundem.com

Delroy Facey, dün mahkemede yaptığı açıklamada para karşılığında maç satmak için aracı olduğunu kabul etti

Eski Bolton Wanderers santrforu 34 yaşındaki Delroy Facey, dün mahkemede yaptığı açıklamada para karşılığında maç satmak için aracı olduğunu kabul etti.

Soruşturmanın hakimi Nick Mather, "İfadelere göre futbolun çirkin tarafına bakmak durumundayız" şeklinde konuştuktan sonra jüri üyelerine 'Suç örgütünün Delroy Facey'yi maç ayarlayacak futbolcu bulması için kullandığı bilgisi verildi. 

Facey, Birmingham'daki mahkemeye suçlu durumunda bulunan eski Lincoln City  oyuncusu Moses Swaibu ile birlikte ifade verdi. 

İki futbolcu haklarında yapılan iddaları kabul etmedi. Hakim Nick Mather, "Bu soruşturmada futbolun sadece para için kullanıldığını görüyoruz. Futbol harika bir oyun adlandırılır fakat biz çirkin tarafını masaya yatırmak durumundayız. Facey eski profesyonel bir futbolcu. Bu iddiada aracı durumunda. İlgisinin nedeninin maç ayarlamak olduğundan şüphem yok. Bu konuda arcıların yapabileceği fazla birşey yok. Sonucu kestirmeleri ve hakemlerin ödendiği konusunu kesin olarak bilme imkanımız yok .Bana bu konuyla ilgilenen polis ve dedektiflerin söylediği Facey ve Swaibu'nun işin içinde oldukları ve suçlu oldukları." dedi. Dedektifler, işi organize eden Chann Sankaran'ın futbolculara maaşlarının 4 misli para teklif ettiklerini söylediler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)