E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSigaraya zam geldi: İşte yeni fiyatlar---

Sigaraya zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Sigaraya zam geldi: İşte yeni fiyatlar
05 Ocak 2023 - 21:16 borsagundem.com

Biraya gelen yüzde 35'lik zammın ardından bir zam da sigaraya geldi. Philip Morris, JTI ve Bat grubu üst üste yeni fiyatları yayınlamaya başlarken, fiyat paket başına 4 TL arttı. Piyasada en ucuz sigaranın fiyatı 32 TL, en pahalı sigara ise 38 TL oldu

Yeni yıla girilmesiyle gıdadan temizliğe, enerjiden giyime birçok ürünün fiyatı artmaya devam ediyor. Dün biraya gelen zammın ardından bugün de sigaraya zam geldi.

FİYAT 4 TL ARTTI

Philip Morris, JTI ve Bat grubu üst üste yeni fiyatları yayınlamaya başladı. Paket başına fiyat 4 TL arttı. Yeni liste 6 Ocak tarihinden itibaren geçerli olacak.

EN UCUZ SİGARA 32 TL

Philip Morris grubunun en ucuz sigarası 33 TL, en pahalı sigarası 38 TL oldu. JTI grubunda en ucuz sigara 33 TL, en pahalı sigara 36 TL'ye çıktı. Bat grubunda ise en ucuz sigaranın fiyatı 32 TL, en pahalı sigaranın ise 37 TL'ye yükseldi.

DÜN DE BİRAYA ZAM GELMİŞTİ

4 Ocak tarihinde de biraya yüzde 35 oranında zam gelmişti. Zam sonrası en ucuz biranın fiyatı 22 TL'den 33 TL'ye, 28 TL'ye satılan biralar ise 38 TL'ye çıktı. 44 TL'ye satılan yüksek alkollü bir biranın fiyatı ise 60 TL oldu.

İçki ve sigaraya gelecek ÖTV zammı belli oldu

 

Sigara ve alkolde yeni düzenleme

 

Sigaraya bu yıl 6. zam

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran06 Ocak 2023 17:03

    Pahalı olması ayrı bir konu!  Sigara şirketleri  içenlerin % 90 ının kanser ya da nefes yolu hastalıklarına yakalanacağını bilere Ortadoğu  Asya ve Afrika ülkelerinde teşvik ediliyor. Sigara kesin haramdır!  1- İsraf yolu ile haramdır2-Göz göre göre hasta olacağın rahatsızlanacağın belli  (bile bile kendinizi ateşe atmayınız) ayet meali.  Yani isteyerek kendini hata etmek başakasının gayri ihtiyarı olarak hasta olanın hakkına da tecavüz ettiği içinde haramdır. Bu hacı hoca takımına da abzı şeyleri anlatmak ne kadar zor ise de sonun da onlar da kabul etmeye başladı her nekadar bir öoğu sigara içse de Peygamber efendimizi (S.A.V.) bile kendi yalanlarına şahirt tutmakta hiç beis görmediler. Artık dini kendine uydurmak değil dine uymak gerekir yobazın düzenbazın düzenini bozmak için doğruları anlatmak anlamak idrak etmek gerekir.

  • Mucise Reis : )06 Ocak 2023 08:57

    İç meyin kardeşim. Geleneksek milli fıkramız :D ... Adam sigara içiyormuş yaa içme efendi demiş. İçme benim gibi ev, benim gibi otomobil al demiş... sigara içende o evi aldığın inşaat firması sahibide ben, otomobil sahibide ben oluyorum :D istersem içerim demiş... Ne anladık bu işten ? sigara içen fakir, içmeyen zengin :D Tüme varım mı? tümden gelim mi oldu şimdi...Bütün kuçlar uçar, ozaman deve kuşuda uçar, tabukda uçar.. küsün sigara içneyenler ev alır, o zaman hiç sigarara başlamayanlarda, içmeyelerde ev sahibidir... ZAM yapıldı insanlarımızın iyiliği için.

  • baran06 Ocak 2023 17:06

    Sağlık ve temiz nefes hiç bir maddi değer ile ölçülemez.  Nilyarlar versen kazanamayacğın sağlığını göz göre göre adım adım katlediyorsun. 

  • Yusuf ceviz05 Ocak 2023 21:22

    Devletin bi geliri olmazsa üretmezse sigara vergi araç muayne mazot la yatar kalkar zam yapar 40 yaşında milleti emekli eder seçim kazanmak için vay ki vay