E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSerdar Seyitoğlu tahliye edildi---

Serdar Seyitoğlu tahliye edildi

Serdar Seyitoğlu tahliye edildi
16 Mayıs 2017 - 14:53 borsagundem.com

FETÖ üyesi olmaları nedeniyle cezaevinde tutulan ünlü baklava zinciri sahiplerinden Serdar Seyitoğlu tutuksuz yargılanacak

FETÖ yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan iş adamları Mustafa ve Serdar Seyitoğlu hakkında, “anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet, “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan da on beşer yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

Tutuklu sanık Serdar Seyitoğlu'nun tutuklulukta kaldığı 7,5 aylık süreyi ve suç vasfının değişme ihtimalini dikkate alarak tahliyesine karar verdi.

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Serdar Seyitoğlu ile tutuksuz yargılanan amcası Mustafa Seyitoğlu, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" ve "Terör örgütü üyeliği" suçlamasıyla ilk kez hakim karşısına çıktı.

Savunmaların ardından ara kararını veren mahkeme heyeti tutuklu sanık Serdar Seyitoğlu'nun tutuklulukta kaldığı 7,5 aylık süreyi ve suç vasfının değişme ihtimalini dikkate alarak tahliyesine karar verdi. Serdar Seyitoğlu'nun "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" ile "Terör örgütü üyeliği" suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapsi isteniyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)