E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSelçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım---

Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım

Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım
09 Ocak 2020 - 09:47 borsagundem.com

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Twitter'dan gece yarısı heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Bayraktar, Akıncı TİHA'ların fotoğrafını paylaşarak 'Babasının izinde. Büyüyecek...' dedi

Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Twitter'dan heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

Selçuk Bayraktar, paylaşımında Bayraktar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı'ya (AKINCI TİHA) ait fotoğraflara yer vererek "Babasının izinde. Büyüyecek...Milli Teknoloji Hamlesi" ifadelerine yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (48)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Başkent10 Ocak 2020 12:16

    CHP mantığını anlamıyorum bir türlü. Kardeşim zarar eden ne varsa satarım. Kar eden kuruluşlarıda desteklerim. Siyasilerin çıkarları uğruna zaman zaman bir çok şey peşkeş çekilmiştir çekilecekte bunu kimse değiştiremez. Şu an kötünün iyisini yaşıyoruz varsa daha iyisi çıksın oyumuzu verelim daha güçlü bir Türkiyenin önünü açalım. Varsa daha iyisi açıklayın bekliyorum.....

  • Necdet şahinkaya 10 Ocak 2020 10:50

    Fabrikaları rant kapıları haline getiren 300 kişinin çalışacağı bir yerde 900 kiş çalışırsa o fabrika tabii kar etmez çünkü chp nin arka bahçesi halşne gelen yerlerdi özelleştirme kaçınılmazdı bu eleştirileri yapan kardeşim iki kelimede istemezükçü zihniyetede yapsaydın keşke Marmara y karşı 3.havalimanına karşı köprüler halk için olan her şeye karşı bi gğruh var bu ülkede

  • Ahmet kiştin10 Ocak 2020 22:46

    Atatürk öleli 82 yil olmuş. O zamandan beri sadece 10 yıl bilemedin 15 yıl sol parti iktidarı olmuş ve tüm bu olanların sorumlusu yine sol parti. Hayranım sizin bu kafa yapınıza. Ne yiyip ne içiyonuz acaba...

  • evet10 Ocak 2020 09:30

    Matbaaya karşı çıkan zihniyetin. İyi kötü Tükiyede satılan fabrikaları alkışlasalarda 2020 Yılında akıllarına başlarına gelmeye başlamış. Türkiyede herşeyin satılarak çözüm olmayacağını anlamışlar. 80 yıllık türkiye fabrikalarını ve ülkenin temelini atan üretim tesislerini satanlar... son 1 yılda otomobil ve uçak teknelojilerine kaymaya başladı. buda ilerleme saptıkları Çağdaş Cumhuriyetin çizgisini 24 yıl aradılar en sonunda buldular. E günaydın.. Nufus 6 milyondu ... şuan 85 milyon. açılan fabrika yok. kapananlar Yüzde 90... çok geç olsa da muhalefeti dinlemenin faydalarını gördüler. GÜNAYDIN DEMEK İSTİYORUM. İmamhatiple değil, teknolojık ve modern okulların önemini daha iyi anladılar. 

  • Betül yıldırım09 Mayıs 2020 04:13

    Çok doğru 10 -15 yıl sol parti iktidar oldu bu ülkede. Çok şükür ki bu kadar kaldı . Bütün zulümler, canilikler,sınıflara ayırma,bölücülük,ülke ekonomisini 50 yıl geri götürme aklına ne geliyorsa olumsuzluk adına hepsini bu 15 yıllık iktidarları da yaptılar tüm kurumları iflas ettirdiler. Bu güzel ülkenin taşını ,toprağını kararttılar. Araştırın olumlu ,ülke için hangi işi yaptılar ?

  • Samir Ercüment 11 Ocak 2020 08:06

    Ahmet bey sol neden iktidar olamıyor acaba?

  • Necdet şahinkaya 10 Ocak 2020 10:58

    İmam hatibe karşısınız ama leşlerinizi imamın önüne getiriyorsunuz imam hatiplere karşısınız ama İmamoğlu soy adından medet umuyorsunuz çok çelişki var bence fen lisesine karşı değiliz tabi hepsinin bir dengesi olması lazım

  • Kaf10 Ocak 2020 08:40

    . Günümüzde bütün Atatürk cu Kemalist solcular yasasın İran İslam Cumhuriyeti diyor.  Demiş arkadaş atacaksan büyük yalan at ki inandırıcı olsun dimi?? Yalan söyleyeni .....miyolar ya ondan oluyor bunlar.

  • Türk.10 Ocak 2020 07:36

    Herşeye itiraz edeceğinize açın cumhuriyet gazetesi arşivini Atatürk ten sonra neler olmuş yazıyor. Başkasına gerek yok. Ondan sonra aklınız başınıza gelebilir. Nasıl bir faşizm var görürsünüz. Bir örnek tarihten uzaktan değil. Uğur Mumcu öldürüldüğünde bütün solcular Atatürk culer Kemalistler mollalar İran'a kahrolsun şeriat diye bağırıyordu. Günümüzde bütün Atatürk cu Kemalist solcular yasasın İran İslam Cumhuriyeti diyor. Sizin ne hale dusutugunuz çok acıklı ve Türk milletine ibretlik durumunuz. Maalesef nereye kime neye inandiginizi bile bilmiyorsunuz. O kadar akılsız ve bossunuzki herkes sizi kullanıyor. Yazık açıyorum halinize keşke gerçekleri gorebilseniz.

  • TANER GÜLÜM10 Ocak 2020 00:03

    varolasın

  • Vatandaş09 Ocak 2020 22:41

    Helal sana helal

  • Yaşar ÖZ09 Ocak 2020 19:38

    Maşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam. Rabbim ayağınıza taş deydirmesin.

  • 00809 Ocak 2020 18:33

    Kendi kendini temizleyen heykel yapsaymış tam bir çağdaş olurmuş

  • Nedim09 Ocak 2020 16:24

    Bakın arkadaşlar birilerini kırdıysam yine özür dilerim!  Ancak yalan yanlış argumanlar üzerinden o kadar emek ve gayreti aşağılayıp küçümseme basitliğine giren ve olanca bilgisizliği ile hücum edince de müdahale etmeden duramıyorum!  Tabi ki kimse hatasız ve kusursuz değil ancak yıkıcı ve tahrip edici eleştiriler hataları düzeltmez tam tersine körükler.

  • Nedim09 Ocak 2020 14:21

    Son olarak Sovyetler Birliği  dağılma sürecinde çok kanlı  olabilirdi!   Gorbaçov  bazı  Kızıl orduyu bir şekilde dizginlemiş en çok faydası da Türki Cumhuriyetlere olmuştur!   Yıllar sonra Türkiye ye konferans için geldiğinde zılgıt çekerek kendisi  odtü de protesto edildi!  Adamcağız acı acı güldü!  Şimdi aynı hayvanat takım kendi ahmak kafalarında  çizdiği Dünya nın dışarıda  olduğunu zan ediyor!  Anlatsan da anlamıyor çaksan girmiyor!  Bu hödük ve hödükalar pisletmekten ve tüketmekten başka da bir işlevi yoktur. İşte bu dangall kafası gezi de, 1 mayıslar da hep karşınıza çıkar! Bu arada  Chp yine  anayasa mahkemesine gitmiş!  Üstelik  değerli konut vergisini iptal ettirmek için!   Gayesi kıyıda oturan zengin chp lilerin parasını  korumak!

  • Durmuşşş10 Ocak 2020 01:16

    Sscb ve sovyet bloğu dağılması gerekiyordu dağıldı. Ny daki kurucu babaları istediler görevli memur da (gorbaçov; kapalı kutu)sistemin fişini çekti. Hegelistik yaratılan düşman ortadan kaldırılmıştı. Özet bilgi.

  • Nedim09 Ocak 2020 15:46

    Aşağıdaki salak Putin komunist değil papazlara imamlara elleri ile yemek yediren birisi! Komüzim çökeli 28 yıl oldu ama bizdeki  hödükler hala özlemleri farklı!  Abd filosuna çatmak ne ulan?  Odtü de internasyonal marşı çalıp Amerikan karşıtı olmak ne? ben söyleyeyim dinsizlik! Bir olayı senin gibi ahmaklar böyle putlaştırır.

  • fafa09 Ocak 2020 15:41

    Hakaret mi ediyorsun,aynaya bakıp mı yazıyorsun,aynaya bakıp yazsan da adam gibi yaz,bir insan olduğunu,insana saygının şart olduğunu unutma.

  • ve..09 Ocak 2020 14:50

    ve chp abd filosuna kıble gibi dönmüş namazda kılmış..anlat nedim heyecnalı oluyor : )) sovyetler kominist düşman.. ama putin rusya değerli dost ve müttefik. gökden 3 ayakkabı kutusu düşmüş.. biri pensilvanya .. biri...diğeriii....masal bitti.  : ))

  • Nedim09 Ocak 2020 13:21

    Kayseri de kapatılan uçak fabrikası  pervaneli uçak!  Yani tarla ilaçlamaktan  ve  2-3 yolcu taşımaktan başka da bir işlevi yoktu!  Jet motoruna yeni geçilmiş!  Her malzemesi özellikle  jet motoru tamamen farklı  malzeme yüksek teknolojilerde elde edilen karbon alaşımı vs. dir. Biz de demir çelik fabrikası dahi yoktu.  Elbette Amerikanın baskısı ile kapatılmıştır!  Diyelim ki kapatmadın o yıllarda 1- nato ya almaz 2- Ordunun en büyük ihtiyacı olan  jet uçaklarını da vermeyecekti.  Sonraki dönemler de Rahmetli Menderes Amerika dan  demir çelik fabrikası  yapılması için yardım isteyecek fakat kabul edilmeyecekti.  Bu sefer Sovyet Rusyası ile bu konuda anlaşmak üzereyken malum 60 darbesi yapıldı!  Yani  Menderes te kendine çizilen rotayı aşmak üzere iken buna müsaade edilmedi!  Bir müddet  sonra Kenedy suikasti yapıldı! 

  • Nedim09 Ocak 2020 14:36

    Aşağıdaki sırıtkan hasta bütün yorumlarım bir birlerini destekler ama senin hastalıklı kafanda tezat görünür!  chp yoktu ne demek?  Chp her zaman ki fitne kazanını kaynattı!  Yine barajlara karşı çıktı!  Konya ovasında yüzlerce genç katlediliyor diye cayırtı kopardı!  Bu durumda sen hem cahil hem de dört ayaklı saban çeker oluyorsun içi kurumuş fosil!  

  • : ))09 Ocak 2020 13:55

    ilk yorumların 360 derece dönmüş wowww...  Menderes sipariş vermedi. yerli kimse destke vermedi, dışardan çok ucuza alınıyordu. hibeler yapıldı bedava uçaklar geldi. sipasiş alamayan fabrikar direndi.. direndi.. direndi.. iflas etti..  yok cehape kapadı, yok menderes destekledi. onlar masal kısmı   : )) o yıllarda chp yoktu yönetenlerden sadece tarihlere yıllara bakın.. : )) cahil evlat..

  • AHMET ÖZBİR09 Ocak 2020 13:10

    SELÇUK Bayraktar'ın hizmetlerini asla unutmayacağız. Rabbim kendisinden razı olsun, vatan hainleri toz olsun. İHA, SİHA sonunda TİHA ile TERÖRİSTLER KAÇACAK DELİK BULAMAYACAK! Herşey Küresel Güç Türkiye İçin!

  • Nedim09 Ocak 2020 13:01

    Bir de devrim otomobili rezaletini konuşsak; mesele Türklerin otomobil yapıp yapamaması değil zaten!  Apar topa eski bir Amerikan otosunu taklit edip üzerine bir hikaye uydurmak! Neymiş? Benzin koymayı unutmuşuz!  Aslında asıl mesele Adnan Menderes ve arkadaşları yeni idam edildiği için   halkın dikkatini başka yere çevirmek ve oyalamaktan başka da amaçları olmadığı belli!  Tabi İdamların  arkasındaki güç kendi otolarını taklit edilmesine kısmen müsaade ediyor. Sonra bir kaç adet yapılan otomobil her nedense benzin koymayı unutmuşuz palavrası ile ortadan kaybolup hiç bir zaman hiç bir törene  çıkmıyor.  Çünkü katil ihtilalcilere Amerika müsaade etmiyor. Çünkü  halkın kendine öz güven sağlamasını dahi istemiyorlar.

  • EVET09 Ocak 2020 13:01

    Harbiye sen Çahıl ınsansın milli uçak yapmaktan rahatsız oluyorsun ceddın gibi sen söylüyorsun kendı zıhnıyetını

  • gnçlk ;)- HER ŞEY YERLİ OLSUN.09 Ocak 2020 12:37

    Uçak fabrikaları Adnan menderes zamanında işlerliğini yitirmiştir. ABD den hibe  alınan uçaklar, üretim sipasişlerini durdurmuştur. Almanların ve abd lerin yeni nesil jet uçak motorları, bizim 2. planda kalan uçak motor ve uçak larımız pahalı kalmıştır. kurulan fabrikalara dönemin resileri sipaiş vermemiştir. üretim hattı durmuştur. ingilizlerden yeni nesil motorlarla uçak yapmaya çalışmışlardır, maliyet düşsün diye... ABD özentisindeki dönemin reisi, devlet olarak pahalı diye yerli uçak sipariş vermemiştir. daha ucuzunu dışardan almıştır. MARSHALL yardımını ve güney kore asker gönderimi nato umutları  1950-1960 ADNAN MENDERES döneminde olmuştur. Tarihlere iyi bakın... uçak fabrikası sonra traktör fabsikasına dönmüştür. özet: üretileni alan olmadı. üretsen de devlet sipariş vermedi.abd den ucuza aldı. Bu işler siyasetin ötesindedir.Hatadan ders al. Doğruyu öğren. aynı hataya düşme siyasetçiler atar tutar.Sen gerçekleri bil. SİSTEM ÜRETENİ DESTEKLERİN, BİREYLERİ DEĞİL...

  • uçak09 Ocak 2020 13:39

    dönemin orjınal arşiv gazetelerini okumanı öneririm.  AKP iktidarından sonra Yazan gazete ve sözde haber programlarına aldanma derim : )) Ahaber izleyip youtubeden yorum yazmayın bence ;) yada 15 temmuzden önce gazeteci dediğiniz, sonra yurtdışına çıkan haber manşetlerini okuyun kanmayın... Günümüzde satışlan fabrikalar 100 leri aşmış durumda. Yapılan ortada. 

  • Bk09 Ocak 2020 13:20

    ilk ucak yardimlari ikinci dunya savasinda alindi ingilierden 95 milyon dolar 1947 yilinda 100 milyon dolar yardim alindi .p47 thunderbolt ucaklari geldi.adnan menderes hukumeti 1951 den sonra askeri yardim almadi.5 yillik askeri yardima 1946 yilinda anlasilmisti.ilk marshall yardimi parasi 1948 yilinda geldi .kereste traktor tarim malzemesi olarak tarih bilmiyorsun bize burada yalan soyluyorsun gerzek

  • HAYRİYE teyyareoğlu )09 Ocak 2020 12:14

    Günümüzde, Seka satıldı.. Şeker fabrkarı satıldı..tüpraş satıldı... sümerbank kapandı.. tütün devlet kitleri satıldı. topladam 55 tana akımda yazabilirim... Yaşınız 18 bunları hadi hatırlamadınız... bir ay önce tank palet fabrikasıda satıldı.. şimdi bunları ALKIŞLIYORSUNUZ... Uçak fabrikası satıldı diye, kapandı diye CHP yi suçluyorsunuz... vel hasıl CHP kapadı olsun, şimdi bu uçak fabrikası ya katarın, yada arap zenginlerinin malı olacak, devir edilecke.. satılmıcak : ))  ki Uçak fabrikasını sataıp, traktor fabrikasına döndüren o kişiyi tarihçiler biliyor : )) bırakın haber adı altında  resim gösterip, uzun uzun magazin haberciliği.. belgeler, deliller, açık seçik ortada.. ki uçak fabrşkasındaki milli duyduların, diğer devlet kitlerinde olmamasıda çok garip... bir millisin, bir gayri milli. milli adam milli değerlerin hepsine sahip çıkar... o olsun.. bu satılsın.. o dursun. deil.. milli oldumu, seçiği adama bile kafa tutar gerçek milli : )))

  • Nedim09 Ocak 2020 13:57

    Bak koçum bana bakkal hesabı yapma!   Artık Sovyetler birliğinin hantal yapısında insanların nasıl ezildiğini görmeyip  anlamaktan dahi aciz olduğun için böyle abuk subuk yazıyorsun! Rusya da dahi devlete ait bir fabrika yok, Çin de de yok!  Japonya da zaten yok.  Devletin denetleme ve kontrol görevi olur Stratejik yatırımları olur!  Ama her alanda yatırımı olmaz!  Sus artık.  Anlıyorum senin maçan çalışmaya gelmiyor!  Sağa sola saydırıp üstün çıkmaya çalışıyorsun!  Ama hep böyle çakılırsın!

  • eee09 Ocak 2020 13:43

    Nedim... geçmişt euçak fabrikasıda onun için senin gibiler tarafından zarar ediyor diye satıldı... şekfer fabrikasını bilerek zarar ettirmeksenin elinde..  )) zarar etsin.. sonra ahmede, mehmede satayım  : )) onlar kar elde etsın.. o sattığın telekom özel sektörde zarar etti ne oldu ? kredilerini alamayan bankalar, zararı devlete karşlılık yazıp karlarından düştü... eee devlet alacağı vergiyi almadı telekomun zararını üstlendi.. gene zarar devlete... ama tek fark mulkıyet yabancının, özel  seötkrun.. simit sarayıda buna örnek.. zrar ediyor.. zararı ziraatbankası satın alma ile gideriyor.. eeedevletın malı oluyor : ))) eee zarar yine millete yansıyor. elini kulağına uzat, her turlu uzatırsın.. o misal. görsele perdeye aldanma nedim : ))

  • Nedim09 Ocak 2020 12:30

    Zırvalama koçum!  2001 den önce  o saydıkların  KİT ve BİT ler daima zarar yazıyordu!  Yüksek işletme giderler hantal teknoloji  ve daha bir çok sebeplerden dolayı devlet  şirketi fabrika vs. işletmesi söz konusu olamaz! denenmiş ve görülmüştür Sovyetler birliği çöktü bu hala aldın sattı bakkal hesabı yapıyor. Bir daha yazma bunları cehaletin ortaya çıkıyor. Şimdi çeneni kapa yapılanı takdir et.  Edemiyorsan  ....tir git.

  • Nedim09 Ocak 2020 12:01

    Allah sizlerden razı olsun!  2005 ten beri Hükümet bir kaç firmaya özel, özerk ve kamu firmalarına teşvik vermesine rağmen beceremediler!  Bu arkadaşlar gayet güzel yaptılar. Şimdi çekememezlik, olmadık laflar sadece alçaklık ve adiliğin dışa vurumudur!  Heykel yapıp İzmir marşı çalmaktan başka bir halt bilmeyen  cahiller sürüsü boş lafları bırakın adam olun adam!

  • fafa09 Ocak 2020 15:49

    Nedim Efendi, ne kadar kızarsan kız,ama insanlara hakaret etme.Karşıdaki de sana hakaret eder,bu sayfanın tadı kaçar.

  • Nedim09 Ocak 2020 14:08

    Bu ülke bizim senin gibi korkak itlerin değil!  Bir baltaya sap olamamış dangalak Suriye de bizim,  ırak ta bizim! Var mı diyeceğin? Ahmak herif hala anlamıyor!  Koca Sovyetler Birliği senin gibi öküzlerin zihniyetinde olduğu için çöktü!  Denenmiş ve görülmüş buna rağmen hayvanat bana komunist mantığı ile üste çıkmaya çalışıyor.  Abuk subuk hakaret edince nasıl bir it olduğun zaten meydanda!  Bedavacı bir aç köpek olduğun belli!

  • ...satılanları 09 Ocak 2020 13:45

    satılanları yaz bakalım : )) 1 tane kurulan farikkanın olmadı tek avrupa ülkesi.. Türkiye.. ...stir git Suriyeye.....tir gitte orda onlarla yaşa  : ))  madem arap sevisisin...  ankaraya dinazor heygeli 3 tirlyona yapılınca alkışluyan putpereslerden bıktı millet... muslumanım diyip milleti dinazorlara taptırıyornuz... 

  • Ali09 Ocak 2020 11:23

    Reis boşuna damat geçmedi....milli ve yerli

  • vatansever09 Ocak 2020 11:10

    tebrik etmekten başka birşey yapamayız....yolunuz açık olsun...

  • Selahattin Ölmez09 Ocak 2020 10:52

    Bu kişe savaş uçağı projesinin sorumluluğu verin inan ki hem suv 57-f 35 den de iyisini yapar.yöneticilerimiz, siyasetcilerimiz ve tüm kurum yöneticilerimizin böyle vizyon sahibi ve genç kimseleri başımızda görmek istiyoruz.şuan ki kimselerde bu özellikler asla ve asla yoktur.

  • pazarci09 Ocak 2020 10:50

    Vatan ve Turk icin calisandan Allah Razi olsun 

  • R.Demir09 Ocak 2020 10:29

    Selçuk Bayraktar Durmak yok daha ileriye tasi insansiz hava araçlarını ALLAH yar ve yardımcınız olsun

  • My09 Ocak 2020 10:28

    Emegine sahlik yolunuz açık olsun.

  • doğru09 Ocak 2020 10:27

    bu memleket ancak bilimle teknolojiyle kurtulur,bu ülkenin gerçek kahramanları sizlersiniz...

  • ...09 Ocak 2020 10:26

    Böyle imkanları bütün anadolu insanlarına ve girişimci ruhlu gençlerimize verilmesini arzu ediyorum.. herhangi engele takılında İLGİLİ DEVLET KURUMUNUN ÇÖZÜM merci olmasını, herkeslerin CUMHURBAŞKANINA SORUNUNU iletip çözmemesi gereken ülke sistemini özlüyoruz... sorunlarımızı 1 dilekçe verip aylar, hatta yıllarca çözemediğimiz sistemde... BAYRAKLARI BAŞKA gençler asla alamaz. Sistem cumhurbaşlanlığına ulaş ve sorununu engelleini aş ....olmamalı.. anlayan anlar...

  • Nedim09 Ocak 2020 12:46

    Tamam ben sana teşvik vereceğim!  Ama bana iha yerine kağıttan tayyare yapıp getirirsen sana yediririm onu!

  • Nedim09 Ocak 2020 11:55

    Kimsenin engellendiği falan yok!  Havacılık sektörünü yakından biliyorum!  Hükümet  2005 ten beri müthiş teşvikler vermesine rağmen 2 büyük Amerikan ortaklı devlet destekli özerk şirketimiz BECEREMEDİLER!  2009 da kanun çıkarıldı özerk şirketlere devlet müdahale ettikten  sonra daha verimli olmaya başladı!  Yani bu palavralarını git Yalandaroğluna anlat belki orada prim yapar.

  • HAYRİYE ÇIKRIKCI09 Ocak 2020 11:12

    cumhuriyet yıllarında da Sivaslı iş adamı nuri demirağ uçak yapıp tüm dünya ya satar iken abd nin baskısı ile chp yönetimi fabrikayı kapmasından sonra sanayileşme vizyonumuzu bitmiş idi.bundan sonra ki hükümetlerin vizyon sahibi kimseler yönetmelidir.

  • MURAT TELLİ09 Ocak 2020 10:21

    Bu arkadaşımıza bravo...