E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSEDDK'den sahte kefalet senetlerinin önlenmesine yönelik açıklama---

SEDDK'den sahte kefalet senetlerinin önlenmesine yönelik açıklama

SEDDK'den sahte kefalet senetlerinin önlenmesine yönelik açıklama
29 Şubat 2024 - 18:50 borsagundem.com

SEDDK'nin resmi internet sitesinde yer alan duyuruda, "Kefalet poliçeleri ve senetlerindeki sahteciliğin engellenmesine yönelik Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi nezdinde yeni bir uygulama geliştirilmiştir" denildi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), kefalet poliçeleri ve senetlerindeki sahteciliğin engellenmesine yönelik Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) nezdinde yeni bir uygulama geliştirildiğini duyurdu.

SEDDK'nin resmi internet sitesinde yer alan duyuruda, şu ifadelere yer verildi:

"Kurumumuzun önleyici faaliyetleri kapsamında, kefalet poliçeleri ve senetlerindeki sahteciliğin engellenmesine yönelik Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi nezdinde yeni bir uygulama geliştirilmiştir. Buna göre, kefalet senedi kullanıcılarına SBM 'Sigortam360' uzantısının 'Poliçeler' sekmesindeki 'https://online.sbm.org.tr/ovm-police/public/kefaletSenedi/sorgu.sbm' web adresi üzerinden 'birim referans no' ile kefalet poliçeleri ve senetlerinin gerçekliğinin ve geçerliliğinin ücretsiz olarak sorgulanması imkanı sağlanmıştır."

Rusya, benzin ihracatını yasakladı!

 

Doğal gaz tarifesinde değişikliğe gidilmedi

 

VBTS kapsamında 2 hisseye tedbir uygulanacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)