E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Sedat Peker' operasyonu! Kilit isim yakalandı...---

'Sedat Peker' operasyonu! Kilit isim yakalandı...

'Sedat Peker' operasyonu! Kilit isim yakalandı...
28 Mayıs 2021 - 16:46 borsagundem.com

Organize suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan bir şüpheli Çanakkale'de, 2 şüpheli de İstanbul'da yakalandı.

Sedat Peker'in elebaşı olduğu organize suç örgütü soruşturması kapsamında aranan 3 kişinin adresleri tespit edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Çanakkale'de lüks bir villaya operasyon gerçekleştirdi, örgütte kilit rol oynayan A.S. yakalandı.

İstanbul'daki operasyonda ise U.B. ve Ü.G, gözaltına alındı.

Yakalananlar ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Sedat Peker'in elebaşı olduğu organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında 63 kişi hakkında gözaltı kararı almıştı. 9 Nisan'da 7 ildeki 121 adrese yapılan operasyonda, 54 kişi gözaltına alınmıştı.

Soylu'dan Peker'e, sert cevaplar

Sedat Peker'e yakalama kararı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gercekler 28 Mayıs 2021 21:24

    Başta Mehmet ağar ve diğerlerinin konuşmadı gerek artık! Mehmet Ağarın direk kirli işlerin içinde olduğuna inanmıyoruz ama konumu gereği çok şeyi gözlememlemiştir. Bazıları konuşmaya başlarsa bütün kirli ağlar zinciri çözülür. Bir tuğla cekersem devlet çökmez güçlenir pislikler devleti kirletip zayıflatmadı enfellenir! Devlet güçlenir ve toplum için en doğru işler!! Bu kadar kirli işileri yapanlar ve koruyucuları “devlet kavramı’ “ devlet yaptı” söylemi ile kirli işleti yolsuzlukları legaleştirme stratejilerini iyi uyguladılar bugune kadar. Muhalefete bile aynı termomolojiyi kullanma gafilliği var! Oysa devlet değil yönetenler veya devletin hücünü kullananlar yaptı. Devletin ülkeye zarar veren işler hep! bireylerin ihtşraslarına hizmet eden işler hepsi! Devlet kullanılarak bireysel ekonomik ve yolsuzluklar zinciri oluşturulmuş yıllarca! 30 yıldır Mafyacıları yandaş kutsallaştıran iktidarlar!

  • Hasannnn28 Mayıs 2021 20:19

    Organize suç örgütleri kim

  • Bir sey olmus hiç bisi olmasa bile28 Mayıs 2021 18:43

    Fark şu birinde devletin gücü var diğerinde yok,kim haklı kim haksız bilemeyiz ama durduk yerde de bunlar ortaya çıkmaz.....