E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSchiff: Bitcoin 2 bin dolara kadar düşebilir---

Schiff: Bitcoin 2 bin dolara kadar düşebilir

Schiff: Bitcoin 2 bin dolara kadar düşebilir
20 Ekim 2019 - 18:06 borsagundem.com

Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff, Bitcoin fiyatının 2 bin dolara kadar düşebileceğini öne sürdü

Bitcoin’in kısa vadedeki performansı hakkında konuşan Schiff Bitcoin’in pek iyi durumda olmadığını ve fiyatın ciddi anlamda düşebileceğini söylüyor.

BITCOIN 2 BİN DOLARA KADAR DÜŞEBİLİR

Kripto paralarla ilgili çeşitli analizler yapan Peter Schiff, sosyal medya hesabından yeni bir tahmin paylaştı. Schiff’in bu tahmini pek çok yatırımcıyı endişelendirdi.

Bitcoin fiyatının ne yönde hareket edeceğine dair bir tahmin yürüten Schiff, Bitcoin grafiğinin şu anda hiç sağlam olmadığını ve fiyatın 2 bin dolara kadar gerileyebileceğini söylüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet kabakçıoğlu21 Ekim 2019 12:39

    Bitcoin doların tahtını sarstığı için bunun gibi sadece dolar ile işlemler yapan şirketler, bitcoini kötüleyerek halk arasında kuşku yaratılmasına neden oluyor. Bitcoin gelecek yüzyılın parası olacak. İnsanlar bitcoin görünmeyen birşey olduğu, eliyle tutamadığı için korkuyor. Para da aslında değersiz bir kağıt ve mürekkep sadece, bir kağıt banka basıyor ve değerli oluyor. Ama bu sistemde bankalar devre dışı kalıyor ve üretici isen sen bir banka şubesi oluyorsun. İnsanlar para gönderirken banka şubesi yerine madencinin bilgisayarını kullanıyor. Madencilik bittiğinde bu iş sadece borsalar üzerinden yapılacak.

  • Bika21 Ekim 2019 09:01

    Şişen balon patlar ve fiyatlar normale döner.Tarihte Lale Çılgınlığı da yaşanmıştır.

  • eda gul21 Ekim 2019 02:41

    kus kadar akliniz varsa paranizi altina yatirirsinin arsaya yatirirsiniz bu kripto paralar insanlarin elindeki nakiti kendine toplayan bir kumar sanal sistem bir gun haclense cokse hic bir sigortasi garantisi yok

  • Ahmet21 Ekim 2019 12:41

    Tarım veya hayvancılık yapacaksan toprağa yatırım yapmak mantıklı tabii ki. Arsamı seneye satarım diye alacaksan o devir bitti. Kimse 10 liralık arsaya 20 lira vermiyor artık.

  • :D20 Ekim 2019 19:52

    Geçen ay biri 50 bin dolar olacak diyordu.... Bu dayı 2 bin dolar diyor. Ya bi karar verin

  • B.k.21 Ekim 2019 10:21

    Sen yatir kardes arsaya :) arsanin degerlerinin belki 20 yila :) biz btcdeyiz hala.... once onemsemezler sonra gulerler sonra kiskanirlar en sonunda ise yenilirler...

  • Seckin Sutsurup20 Ekim 2019 23:18

    Bitcoin matematiksel olarak hiç bir Dönem zarar etmedi ve genelleme de hep karda Malum düşüşler iyidir büyük yükselmeler öncesinde fırsatlar sunar.. bir arsa alıp unutucak paran yoksa bitcoin al unut:))arsa alıcak paran varsa hepsiyle bitcoin al unut :))inan on yıl sonunda hayal edemeyecğin yerlerde olucak