E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSAWKOOP: 15 Temmuz'un cevabını sandıkta verdik---

SAWKOOP: 15 Temmuz'un cevabını sandıkta verdik

SAWKOOP: 15 Temmuz'un cevabını sandıkta verdik
17 Nisan 2017 - 14:05 borsagundem.com

SAWKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çavuş, referandumdan sonra iş dünyasının önünü gördüğünü söyledi

Türkiye referandum sonuçlarını tartışırken açıklama yapan Sabiha Gökçen Havaalanı Taşıma ve İşletme Kooperatifi (SAWKOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çavuş, halkın tercihi ile ekonomiye moral geldiğini söyledi.

Halk oylamasının ardından yazılı açıklama yapan SAWKOOP Başkanı Çavuş, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Sabiha Gökçen Havalimanı’nda tırlarla yolları kapatarak tanklara geçit vermediklerini belirterek, “Gün birlik günüdür. Ülkemize her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gerekir. Sonuç ‘hayır’ da çıksaydı, yine de ülkemiz için en iyi olanı yapmamız gerekirdi. SAWKOOP olarak ülkemizin içinden geçtiği zor zamanlarda halkımızın yanındayız. İş dünyasının artık önünü görebildiği bir dönem başlamıştır. Darbe girişimi, Rusya ve Avrupa ile kriz, sınırlarımızdaki gelişmeler vs. birçok sıkıntı yaşayan ülkemizin bundan sonra rahat bir nefes alacağına inanıyoruz. Referandum sonucu ülkemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)