E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSavcı Sayan: Bolu’ya İngiliz yerleşse, Tanju bey su faturasını İngilizce gönderir---

Savcı Sayan: Bolu’ya İngiliz yerleşse, Tanju bey su faturasını İngilizce gönderir

Savcı Sayan: Bolu’ya İngiliz yerleşse, Tanju bey su faturasını İngilizce gönderir
11 Ağustos 2021 - 00:49 borsagundem.com

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, son günlerde mültecilerle ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a eleştirilerde bulundu

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a seslenerek, "Bolu belediye başkanının derdi mülteciler değil.Bolu’ya Alman, İngiliz yerleşse Tanju bey onların evine su faturasını Almanca, İngilizce gönderir. Onlarla yemeğe çıkar" dedi.

Savcı Sayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bolu belediye başkanının derdi mülteciler değil. Bolu’ya Alman, İngiliz yerleşse Tanju bey onların evine su faturasını Almanca, İngilizce gönderir. Onlarla yemeğe çıkar. Bu zihniyetin derdi Müslümanlarla. Aramıza yapay sınırlar konulmuş Osmanlı bakiyesi ve Osmanlı dostlarıyla" görüşünü dile getirdi.

Tanju Özcan: Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım

 

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'yi eleştiren Tanju Özcan'a yanıt

 

Tanju Özcan bu kez CHP'yi hedef aldı

 

Tanju Özcan hakkında suç duyurusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Başkan12 Ağustos 2021 09:38

    Evet ingiliz buraya turist olarak gelir anca... Yaptığınız siyasetten iğreniyorum artık

  • gobel6611 Ağustos 2021 12:35

    Tam maaşlı anguslara göre bir konu..  Her an HDP ye geçecek diye karalamaya çalışan maaşlı arkadaşlar, çok komik. En akıllınız, yüce liderinizin kılıçtarov olduğunu aklınızdan çıkarmayın bence.

  • Turan11 Ağustos 2021 10:54

    Heran hdp ye geçecek biri ne kon uşmuş be senin hdp kızacak bak sana kripto

  • anlayın artık11 Ağustos 2021 10:28

    Savcı Sayan denen bu adamın tek derdi gündemde kalmak mümkünse öne çıkmak, kendini saraya hatirlatmak Kalitesini her demeciyle ortaya koyan bu zatı neden haber diye veriyorsunuz. İnanın hiç bir değeri yok . Trool bunlar. Melih GÖKÇEK in bir benzeri.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ11 Ağustos 2021 10:16

    kimse devlet ve kanunları karşısına alamaz benim kimse kılıma dokunamaz diye.bunlar öyle boş kabadayılık olup, devlette kanunlar geç çalışabilir fakat zamanı gelince gereğini yaparlar.

  • Bika11 Ağustos 2021 09:34

    S.Sayan, istemediğiniz Suriyeli mültecileri Ağrı'ya gönderin demiyor. Esenyurt-İstanbul'dan 100 bin Suriyeli için yemek davetiyesi yolla gelsinler.

  • Ak Günler11 Ağustos 2021 09:29

    Savcı Sayan yine saçmalamış.Bolu ya Ingiliz mülteci niye gelsinki.İngiltere den kaçıp bize sığınan yokki.İngiltere dekilere biz yalvarıyoruz, ne olur sınırları açın, bize gelin,burdan ev alın,buraya yerleşip döviz harcayın diye.Afganistan dan veya Arap ülkelerinden buraya parasıyla gelip ev alan ,yatırım yapan,Türk lere külfet olmayanlarla sorun yokki.Sorun buraya çulsuz gelip,ülkenın kıt kaynaklarını sömürenlerle ve bunlara izin verenlerle.

  • Yatırımcı11 Ağustos 2021 08:44

    Sözde bağımsız olması gereken Türkiye Cumhuriyeti yargısına bağlı bir savcının siyasi bir uç görüş belirtmesi ülkenin geldiği noktayı gösteriyor

  • kamı11 Ağustos 2021 08:32

    Savcı sayan bırak boluyu sen yonettıgın sehre bak . kım surıyenın bosaltılıp kurt devletının kurulmasını ıstıyorsa abd nın kuklasıdır . sızde ve senın zıhnıyetın abd gonullu kuklasıdır .

  • Mucise Reis ;)11 Ağustos 2021 08:32

    Bolu insanı gerçekten plansız gelen göçmenlerden rahatsız. Palansız ve düzensiz gelen göçmenler her yerde. Kültür uyuşmazlığı yüksek. Türkiye geneli Hükümet neden planlı göçmen dağıtımı yapmıyor ?  . Su faturası 10 kat fazla alındığında tepki geliyor ama, kiralarımız ve kiralık ev fiyatları katladı. Hükümetin maaş zamları, asgari ücret politikası kira lara çözüm olmuyor, Bolu başkanı vatandaşını düşüneren yapılacak elinden geleni son çareyi yapıyor. Bolu vatandaşının geçim derdi, işsizlik, kira artış ve ev bulma sorunlarına Bolu başkanı dikkat çekmek istedi. Ama Bolu insanının misafir perverliği, ırtkçılığa dönüştürenler var.Bolu halkının sorunları değil, siyasi oy için tv lerde başkana saldırı var. Aynen bolu insnaı bunlaru bahsetti. Ev almanın hayal olduğunu, asgari ücret ile al alıp evlenmenın hayalını kuramayan gençler olduğunu bahsetti.Başkanı seviyorlar

  • :)11 Ağustos 2021 08:23

    Herşeyleri yabancı ucuz ucuz alırken ses yokda, su faturası 10 kar fazla olunc amı ses var ? İngili sterlini bozdurdugunda  senin aldığın büyün ürünleri, yiyecekleri aklına gelecek herşeryleri 10 kat ucuz alırken iyi ya... İtalyada 1 orta boy pizza 19 euro. git bakalım İtalyada pizza ye. adam o para ile Türkiyeye gelince 25 tl den  8 tl orta boy pizza yiyor. Su faturası 10 kar fazla gelmiş umrunda mı? : ) 1 euroya  2 bira alabiliyorusun almanyada. günde vasısız biri 100 euro kazanabilir.  ülkemizde asgari ücret gunluk 100 tl deıl ama bira 14 tl den başlıyor .

  • Fhr11 Ağustos 2021 08:18

    Mültecilerin zerre zarar görmemiş kişiler burda işkembeden atıyor.onlar mülteci değil misafir inş.ülkelerinde ki sorun çözülecek ve dönecekler.

  • mustafa bozbıyık11 Ağustos 2021 09:40

    o kadar çok seviyorsan evine iki suriyeli aile alıp bakacaksın. benim verdiğim vergilerle beslenecekler sende işgüzarlık yapacaksın

  • Borsacı11 Ağustos 2021 07:54

    adamlar elini kolunu sallayarak sınırdan geçiyor bizim zamanımızda hudut namustu nolduda değişti...yazık çok yazık

  • Sdk11 Ağustos 2021 06:36

    Tanju başkan doğru olanı yapıyor... Bu mülteci meselesi ülkeyi istilaya dönüştü...

  • Bırakın bu numaraları11 Ağustos 2021 06:22

    İngilizler mülteci olarak yerleşirse ülke çapında milyonlarca ingiliz olursa o zaman aynj bakış açısı olur onlara da farketmez.

  • alkan ulukan11 Ağustos 2021 02:05

    Konya'da ıslenen cınayetle ılgılı tazıye evını sıyaset meydanına cevıren,sımdı Bolu bld. baskanının Artık bıcak kemıge dayandı bır onlem alınması lazım dıyerek konuya dıkkat cekmesını ,kendı uslubunca elestıren kısı: Kendı beledıyenızle hangı ara ılgılenıyorsunuz. bellı kı beledıyenızde ısler tıkırında sız olmasanız da ısler gayet ıyı ıslıyor. 

  • bolu mehmet11 Ağustos 2021 02:05

    iyi sayin belediye baskan guzel ama pkk veya hdp ne demeli sen chpli ataturk un partisin milletvekil maas ogretmen maas ve belediye baskan maas asgari ucreti 3 kat ve huzur haklarin iptali yapin chp olarak yap sayin baskan isine gelince oyle isine geince boyle olmayin daha cok sey var sen belediye baskani yap

  • Vatandaş11 Ağustos 2021 08:46

    Önceki AKP iyi belediye yönetimine de böyle talepler yapabiliyor muydunuz.