E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞaşmaz cinayetine ait görüntülerin nasıl sızdığı ortaya çıktı---

Şaşmaz cinayetine ait görüntülerin nasıl sızdığı ortaya çıktı

Şaşmaz cinayetine ait görüntülerin nasıl sızdığı ortaya çıktı
02 Eylül 2017 - 10:46 borsagundem.com

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in otel odasındaki görüntülerini bir polis memurunun çektiği ortaya çıktı. Peki polis memuru o görüntüleri ne yaptı, sonra neler oldu? İşte yanıtı...

Bir kadın tarafından bazı medya kuruluşlarına satılmak istenen ve daha sonra yayınlanan görüntüler üzerine başlatılan soruşturmada, görüntüleri inceleyen başmüfettişler, görüntülerin çekildiği sırada odada olan kişilerin kim olduğunu inceledi. sağlık görevlilerince Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'e müdahale edildiği anlarda çekildiği anlaşılan görüntüyü bir polis memurunun çektiği tespit edildi. Beşiktaş İlçe Ekipleri'nde görevli olduğu belirlenen polis memuru ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Olay yerine ilk giden görevli polis olduğu belirlenen polis memurunun silahına el konularak açığa alındı.

Akşam Gazetesi'nden Levent Albayrak'ın haberine göre, açığa alınan polisin mesaide olduğunu kanıtlamak için görüntüleri çekip eşine gönderdiği tespit edildi. İddiaya göre polisin eşi, bu görüntüleri aile üyelerinin görüştükleri WhatsApp grubuna attı. Polis memurunun eşinin kardeşi de bu görüntüyü, kız arkadaşı D.Ç. ile paylaştı. Uyuşturucudan sabıkası olduğu öğrenilen D.Ç. iddiaya göre görüntüleri para karşılığında medyaya satmaya çalıştı.Soruşturma kapsamında D.Ç.'nin de ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Borsa Gündem, Vatan Şaşmaz cinayetinin mali sırrını açıklıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali02 Eylül 2017 22:41

    Ülkenin durumu budur. Geçim durumumuz düşük bırakıldığından sinekten yağ çıkartma durumu yani. Şuçu hep suçluda arıyoruz.

  • Fasa fiso02 Eylül 2017 17:21

    Çekmiş ve Servis etmiş.Diğer kısımlar suçu hafifletmek için masum göstermek için uydurulmuş senaryo.En ağır şekilde cezalandırmak gerekir.

  • Dermanım Ol02 Eylül 2017 11:02

    Polis memurunun çekmesindeki maksat kötü değildi bence. Keşke yapmasaydı. Umarım işine geri kavuşur.