E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSamet Akaydin resmen Panathinaikos'ta---

Samet Akaydin resmen Panathinaikos'ta

Samet Akaydin resmen Panathinaikos'ta
14 Ocak 2024 - 14:16 borsagundem.com

Yunanistan takımı Panathinaikos, Fenerbahçe'den Samet Akaydin'i sezon bitimine kadar kiraladığını duyurdu.

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos, Fenerbahçeli stoper Samet Akaydin'ı sezon sonuna kadar kiraladı.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 29 yaşındaki futbolcunun Panathinaikos forması giyen ilk Türk oyuncu olacağı belirtildi.

Samet Akaydin dün transferine dair yaptığı açıklamada, "Buraya gelmemde Fatih Terim rol oynadı. Panathinaikos bana teklifte bulunduğunda, kabul etmekte tereddüt bile etmedim. Takımın hedefinin şampiyonluk olması önemli, gelmek istememin sebeplerinden biri de buydu. Burada Arao var, aynı takımda oynadık. Onunla konuştum, bana bazı şeyler söyledi. Takımın maçlarını izledim ve çok iyi olan taraftarlarımızı da gördüm. Sahayı görmek ve Panathinaikos'ta oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerahçe, Samet Akaydin'i 2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Adana Demirspor'dan 3.7 milyon euro karşılığında renklerine bağlamış, 29 yaşındaki stoperle 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Samet Akaydin, bu sezon tüm kulvarlarda 11 maça çıktı.

Fenerbahçe'den Samet Akaydin açıklaması

 

Fatih Terim'den Yunanistan'da 2. galibiyet

 

Fatih Terim: Futbolun iyileştirici gücü var

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)