E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSakarya'daki patlamada 2 ölüm daha---

Sakarya'daki patlamada 2 ölüm daha

Sakarya'daki patlamada 2 ölüm daha
05 Temmuz 2020 - 16:15 borsagundem.com

Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, patlamanın gerçekleştiği fabrikada 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı ve ölü sayısının 6'ya yükseldiği ifade edildi.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 10 Temmuz'da (Cuma günü) meydana gelen havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Vali Kaldırım, arama çalışmalarında 2 kişinin daha cansız bedeninin bulunduğunu belirterek, 1 kişi için de çalışmalarının sürdüğü bilgisini verdi.

Sakarya'daki havai fişek fabrikasındaki yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)05 Temmuz 2020 19:27

    İşçi suçlu.... Tren kazasındad makinist suçlu...  uçak kazasında pilot suçlu... alıştık bunların hukuk adalet anlayışına. Allah sabır versin yaşamını yitirenlere. Yeni iş bulunur, aç da kalınsa ölünmez ama can yandımı, can gittimi telafisi olmaz. Devletimizin Almanyadaki gibi işçiler eönem vermesi, paraya önem vermemsini temenni ediyorum. Fabrika sahibini aramayan kodaman kalmamış, bakanından, valisine, cumhurbaşkanına kadar... ama işçilerin ne köyüne giden var, ne işçileri toplayıp geçmiş olsun diyen 1 cumur ittifakından bir kişi göremedik. Sonuç belli. SOMA FACİASINDAKİ GİBİ asıl mahkeme 2023 e ertelenmiş durumda...

  • Urla05 Temmuz 2020 17:35

    Adam 6 kere fabrikası yanmasına rağmen rüşvet verip işine devam ediyor

  • sakaryalı06 Temmuz 2020 06:56

    adam mı......