E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSakarya'da korona şüphesi---

Sakarya'da korona şüphesi

Sakarya'da  korona şüphesi
04 Mart 2020 - 15:50 borsagundem.com

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde, umre dönüşü öksürük şikayeti artan hasta, korona virüs şüphesiyle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözlem altına alındı.

Sakarya'da yaşayan ve umreden yeni dönen bir kişi, öksürük şikayeti artınca Kaynarca Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Hasta buradan da korona virüs şüphesiyle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Negatif basınçlı sedyeyle sevki yapılan hasta, gözlem altına alındı. Hastadan alınan kan örnekleri tahlile gönderildi.

'3 aydır öksürük şikayeti varmış'

İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, bakanlığın korona virüs konusunda çok hassas olduğunu, gerekli tedbirlerin alınarak hastaların nakledilmesini istediğini bildirerek, "Kaynarca’da hastaneye müracaat eden hastamızın 3 aydır öksürük şikayeti varmış. Ancak umre ziyaretinde öksürükte artış olmuş. Hekim arkadaşlarımız da hastayı, tetkiklerinin yapılması için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakletti. Testlerin sonucuna göre durumu bakanlığımıza bildiriyoruz. Bu işlem spesifik değil, her gün yapıyoruz. Hastalarımızın test sonuçları şimdiye kadar hep negatif çıktı. Biz tedbirimizi almak durumundayız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet mert04 Mart 2020 20:44

    Yahu kardesim dalga mi geciyorsunuz. Adamin yaşayacagi varsa da orada oldururler adamcağızı yapmayin etmeyin yazik ya

  • amanin amanin04 Mart 2020 20:27

    Kedidir o, kedi... ne işi war coronanın türkiyede...aaaa, olur mu hiç....

  • Zabit04 Mart 2020 20:45

    Sen ne gzeklisn la siz nasıl bir gurhsunuz. Varmı drsinler danazor