E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlık personeline dehşeti yaşattı---

Sağlık personeline dehşeti yaşattı

Sağlık personeline dehşeti yaşattı
31 Aralık 2020 - 08:42 borsagundem.com

Bolu'da, 112 Acil sağlık ekibi müdahale ettikleri yaşlı hastanın yakını İ.E.E. (32) personelin içinde bulunduğu ambulansa kuru sıkı tabancayla 7 kez ateş açtı.

Bolu'da Köroğlu Mahallesi Can Sokak'ta saat 21:00 sıralarında meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre, 112 Acil Sağlık ekibi,82 yaşındaki hastaya müdahale etmek için belirtilen adrese gitti. Ardından sağlık ekipleri, kendilerini bekleyen yakınlarından hasta hakkında bilgi almaya çalıştı. Bu sırada hastannın yakını olan İ.E.E. isimli bir yakını sağlık çalışanlarıyla sözlü tartışmaya girdi. Bunun üzerine sağlık ekipleri durumu polis ekiplerine haber verdi. Bu duruma sinirlenen İ.E.E. kuru sıkı tabancasıyla ambulansa ateş açtı. Sağlık ekipleri olay yerinden uzaklaşarak Bahçelievler Polis Merkezi'ne giderek İ.E.E.'den şikayetçi oldu.

Olayla yerine gelen polis ekipleri İ.E.E.'yi gözaltına alırken, olay yerinde inceleme başlattı.

Hasta kadın ise 112 Komuta Merkezi tarafından yönlendirilen başka bir ambulans ile Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

Borsada yatay başlangıç ​​bekleniyor

 

Petrol yılı kayıpla kapatmaya hazırlanıyor

 

Dolar ve euro yılın son gününe nasıl başladı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)