E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanlığı'ndan 'online' korona virüs testi---

Sağlık Bakanlığı'ndan 'online' korona virüs testi

Sağlık Bakanlığı'ndan 'online' korona virüs testi
19 Mart 2020 - 17:55 borsagundem.com

Sağlık Bakanlığı, online korona virüs kontrolü için bir internet sitesi oluşturdu

Sağlık Bakanlığı'ndan korona virüs önlemleri kapsamında bir adım daha geldi. Bakanlık tarafından online koronavirüs kontrolü için bir internet sitesi kuruldu. 

Kendisinde veya bir yakınında korona virüs olduğunu düşünenlerin https://koronaonlem.saglik.gov.tr/ adresine girip soruları cevaplayarak detaylı bilgi edinebileceği belirtilen sitede "Sonuçlar sadece öneri niteliği taşımaktadır ve nihai bir sonuç/kesinlik içermemektedir, tavsiye niteliğindedir" ifadeleri yer alıyor. 

Kullanıcılar kişisel bilgilerini girdikten sonra 'kornik hastalık', 'korona virüs belirtileri' ve 'en son ziyaret edilen şehir' gibi soruları yanıtladıktan sonra bir dizi tavsiyeye ulaşıyor. 

Korona virüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara da siteyi Twitter hesabından duyurarak "COVID-19 hastalığı şüphesinde, ya da ateşiniz ve öksürüğünüz varlığında nasıl hareket edebileceğimiz bilgisi için 184 veya http://koronaonlem.saglik.gov.tr" ifadelerini kullandı. 

YKS için geç başvuru süresi uzatıldı

Tarihi karar açıklandı ve tüm ligler ertelendi

Günden güne korona virüs semptomlarının seyri

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)