E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri maçın olay adamı oldu---

Sabri maçın olay adamı oldu

Sabri maçın olay adamı oldu
11 Kasım 2013 - 07:18 borsagundem.com

Galatasaray, Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olurken, karşılaşmanın atmosferinin getirdiği gerginlik yedek kulübesine de yansıdı

Fenerbahçe'nin 2. golüne ofsayt gerekçesiyle itiraz eden Galatasaraylı futbolculardan Sabri, 4. hakem ve sonrasında orta hakem ile yaşadığı diyalogun ardından sarı kart gördü. Uzun süre tepki gösteren ve itiraz eden Sabri, sarı kart ile cezalandırıldı. Yedek kulübesindeki Sabri, maçta oynamadan böylece bir sonraki hafta cezalı duruma düştü.

99 golü bulunan Burak ise karşılaşmada gol atma başarısı gösteremedi. Burak, 100'ler kulübüne girme şansını bir sonraki maça bıraktı.

Sabri'yi kızdıran tezahürat!
Fenerbahçeli taraftarlar, 2-0 kazandıkları Galatasaray maçında elde edilen zaferle coştukça coştu, Sabri Sarıoğlu'na da gönderme yaptılar.

Galatasaray kaptanının, sarı kırmızılı taraftarları kazanılan maçlar sonrasında üçlü çektirerek coşturmasına göndermede bulunan sarı lacivertli taraftarlar, "Sabri ortaya üçlü çektir Aslan'a" tezahüratı yaparak milli oyuncuyu hayli kızdırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)