E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaRusya MB'den Türkiye açıklaması---

Rusya MB'den Türkiye açıklaması

Rusya MB'den Türkiye açıklaması
02 Aralık 2015 - 20:10 borsagundem.com

Rusya Merkez Bankası Türkiye'ye uygulanan yaptırımların enflasyona fazla etkisi olmayacağını açıkladı

Rusya Merkez Bankası Türkiye sınırını ihlal eden Rus savaş uçağının vurulmasından ardından Türkiye'ye uygulanan yaptırımların olası etkilerini değerlendirdi. 

Banka söz konusu yaptırımların enflasyona fazla etkisi olmayacağını açıkladı. 

Bankadan yapılan açıklamada Rus tedarikçilerin Türk ürünlerine alternatif bulmak için yeterince vakti olduğuna dikkat çekildi. Merkez Bankası ayrıca yaptırımların GSYH rakamlarına da kaydadeğer etkisi olmayacağını vurguladı.

Rus Merkez Bankası "Rusya'nın ticaretinde Türkiye'nin ufak bir payı olduğu dikkate alındığında ödemeler dengesinde ve GSYH görünümünde 'belirgin' bir etki olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32303 Aralık 2015 00:22

    YORUMLARIM BAZILARININ ZORUNA GİDİYOR OLABİLİR.ZORUNUZA GİTMESİN YAPILAN İFTİRALARA SAYIN SAHTEKAR PRAVAKATÖRLER..İSTİSNALAR HARİÇ ONLAR KENDİLERİNİ ÇOK İYİ BİLİR.3 KURUŞLUK KİŞİLİĞİ VE KARAKTERİ PARA ETMEYEN SAHTEKARLAR

  • Nankor pislikler02 Aralık 2015 23:29

    Kuyrugu kaldirdiniz tabi. Herkes size sirt dondu, erdogan donmedi.

  • KARTALY32302 Aralık 2015 20:57

    ULENN TAYYIP ERDOĞAN İLE SUÇ ORTAKLIĞINIZ VARMI...YOKSA ÇİDDİMİSİNİZ HAA.YADA KESİNLİKLE ŞAKA YAPIYORLAR

  • KARTALY32302 Aralık 2015 20:42

    HEE.BU ÜLKE GİBİ PARA MANYAĞI BULUR AKABİNDE CAN BOĞAZDAN GELİR ATASÖZÜ İLE KANDIRILMIŞ BAŞKA BİR ÜLKE BULURSAN Türk ürünlerine alternatif bulur ve yeterince vaktin olur... ULENN KALİTESİZ ÜRÜN TÜKETMEKDEN EBEMİZİ SEVDİLER HASTANE KUYRUKLARINDA REKOR TAZELEDİK YAVV. ULENN DOMATESİN BİLE KALİTELİSİNİ UNUTDUK,İHRAÇ EDİLMEYEN KALİTESİZ DOMATESDEN SALÇA YAPIP İDARE EDİYORUZ....ULEN BİRDE TÜRK MALI ÜRETİMİNİN KALİTESİZ OLDUĞUNU YORUMLUYORLAR.KESİNLİKLE BUNLAR YEDİKLERİNİ DEĞİLDE YEDİĞİMİZ ÜRÜNLERİ BAZ ALIYORLAR.ÜLEN BU ÜLKEDE KALİTELİ ÜRÜN PARA KARŞILIĞI İHRAÇ EDİLİR GERİSİ YURT İÇİNDE TÜKETİLİR.KERİZ

  • vay02 Aralık 2015 20:30

    Nah olmaz görüşürüz.