E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarRusya kripto para madenciliğinde dünyada ikinci---

Rusya kripto para madenciliğinde dünyada ikinci

Rusya kripto para madenciliğinde dünyada ikinci
08 Nisan 2023 - 12:36 borsagundem.com

Rusya, kripto para üretiminde birinci sırada yer alan ABD'nin hemen arkasında yer alıyor.

Rusya mining ya da madencilik tabir edilen kripto para üretiminde dünyada ikinci sıraya yükseldi. İlk sırada ise yine Amerika Birleşik Devletleri (ABD) var. Öte yandan Kommersant Rusya'da bugüne dek kripto para madenciliğini düzenleyen bir yasal zeminin oluşturulamadığına dikkat çekiyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )10 Nisan 2023 07:41

    Eğerki btc olmasa idi şuan Rusya ambargolardan bu kadar rahat kalkabilirmiydi? eskiden reel altınlar ile yapılan ticaret şuan iyi kötü btc ve alternatifleri ile yapılabiliyor. usd çanta para ile gezen yok artık, cep telefonu ve BTC kullanılıyor. Hatta bir çok filmlerde artık btc ile fidye istemeler, paralarını talep etmeler konu olarak işlenmeye başladı. o bakımdan, nasıl ki gr altın alıyorsun karşılığına inanıyorsun 1 ons altın için xx bin dolar mailyet var, x gün çalış diyorsun... btc de öyle bişe 1 btc kazım içim maliyet xx bin usd vede x zaman . altının bir nevi kopyası.

  • baran08 Nisan 2023 15:39

    Bunların çoğunun içi boş.  Yapay zeka ile tutulmaya çalışılıyor.  Bir nevi suni talep oluşturuluyor.  Sonra hoop çöküş!  Bir ara bit koin karşılığı tesla satacağını söyleyen zevat bir sürü şart koydu. Maden değeri var.  Neden şirketler meta alımlarında kabul etmiyor bu jetonları!  Nedeni belli herkes bunlarla ticaret yapmaya kalksa anında çöker!