E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarSEC Başkanından kripto varlık açıklaması---

SEC Başkanından kripto varlık açıklaması

SEC Başkanından kripto varlık açıklaması
08 Mayıs 2024 - 07:32 borsagundem.com

SEC Başkanı Gensler, kripto yatırımcılarının şirketlerden gerekli bilgileri edinemediklerini belirtti. Gensler, ''Amerikalı yatırımcının korunmasını nasıl sağlayacağız?'' dedi

SEC Başkanı Gensler, yatırımcıların kripto varlıkları için 'gerekli açıklamaları' alamadığını söyledi

CNBC'ye açıklamalarda bulunan Gensler şunları söyledi:

"Bakın, herhangi bir şirket hakkında konuşamam. Ancak, kripto varlıkları alanından geri adım atarsak, hiçbirine önyargıda bulunmaksızın, bu tokenlerin çoğu, ABD Yüksek Mahkemesi tarafından yorumlandığı üzere, ülke yasalarına göre menkul kıymetlerdir. Biz de bu yasayı takip ediyoruz. Ve siz, yatırımcılar, bu varlıklar hakkında gerekli ya da ihtiyaç duyulan açıklamaları alamıyorsunuz. Şu anda kazanç sezonundayız. Herkes kazanç açıklamasının ne olduğunu ve kaç şirketin kazançlarını aştığını ya da geride kaldığını vb. soruyor. Bu sezon kazanç bültenlerine benzer şekilde bu kripto tokenlerden gelen açıklamalar nerede?

Bana göre temel soru şu: Amerikalı yatırımcının korunmasını nasıl sağlayacağız? Ve şu anda, gerekli ya da ihtiyaç duyulan açıklamaları alamıyorlar. Oldukça merkezileşmiş olan bu piyasanın merkezindeki aracılar genellikle çelişki içindeler ve New York Borsası'nın yapmasına asla izin vermeyeceğimiz şeyler yapıyorlar. New York Borsası'nın yatırımcılara karşı işlem yapmasına izin verilmez"

Kripto paralarda Fed kararı öncesi sert düşüş!

 

Rusya'daki terör saldırısında 'kripto para' iddiası

 

Hong Kong kripto para ETF'leri bugün fon toplamaya başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)