E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarFTX, müşterilerinin tüm kayıplarını karşılayabilecek---

FTX, müşterilerinin tüm kayıplarını karşılayabilecek

FTX, müşterilerinin tüm kayıplarını karşılayabilecek
08 Mayıs 2024 - 07:52 borsagundem.com

Kripto para borsası FTX, müşterilerin kaybettiklerini karşılamak için ihtiyaç duyduğundan milyarlarca dolar daha fazla para topladı.

Kripto para borsası FTX, Kasım 2022'deki çöküşünde müşterilerin kaybettiklerini karşılamak için ihtiyaç duyduğundan milyarlarca dolar daha fazla para topladı.

Fazladan nakit, şirketin 2 milyondan fazla müşterisine faiz ödemek için kullanılacak ve bu da ABD iflaslarında alacaklıların genellikle dolar başına sadece birkaç kuruş almaları nedeniyle nadir görülen bir sonuca işaret ediyor.

İflas ettiğinde firmayı devralan FTX İcra Kurulu Başkanı John Ray, "Herhangi bir iflas durumunda bu inanılmaz bir sonuç" dedi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, tüm varlıklarını satmayı tamamladığında, şirketin dağıtmak için 16,3 milyar dolar kadar nakdi olacak. Müşterilere ve diğer hükümet dışı alacaklılara yaklaşık 11 milyar dolar borcu var.

FTX davasının görüldüğü Wilmington, Delaware'deki federal mahkeme belgelerine göre, tüm borçlar artı faiziyle birlikte tam olarak ödenecek olsa da, hisse sahiplerine hiçbir şey kalmayacak.

FTX, ABD Hükümeti ile iflas sürecinde müzakerelerini sürdürüyor

 

FTX dolandırıcılığı davasında savcılıktan açıklama

 

FTX'in eski CEO'su Bankman-Fried, hakkındaki "dolandırıcılık" davasında suçlu bulundu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)