E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRusya Dünya Kupası’ndan atılır mı?---

Rusya Dünya Kupası’ndan atılır mı?

Rusya Dünya Kupası’ndan atılır mı?
26 Şubat 2022 - 17:56 borsagundem.com

UEFA, Rus kentindeki finali, Portekiz’e aldı. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde ise Polonya, Rusya maçına çıkmıyor. İsveç ve Çekya’nın da karara katılması ise görüşmeler başladı.

Ukrayna'ya gerçekleştirdiği müdahale sonrası Rusya'ya spor alanındaki yaptırımlar sürüyor. UEFA’nın Şampiyonlar Ligi Finali'ni St Petersburg'dan almasının ardından 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off'larında Rusya ile karşılaşacak olan Polonya, bu maçlara çıkmama kararı aldı.

Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Cezary Kulesza, "Sözler bitti, artık harekete geçme zamanı geldi! Rusya Federasyonu'nun Ukrayna'ya yönelik saldırganlığının artmasıyla bağlantılı olarak; Polonya Milli Takımı, Rusya ile maça çıkmayacak. Tek doğru karar bu. FIFA'ya ortak bir karar bildirmek için İsveç ve Çekya ile de görüşüyoruz." dedi.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Yolu'nda Polonya ile Rusya oynayacak ve kazanan takım finalde İsveç - Çekya maçının galibiyle karşı karşıya gelecekti.

Bayern Münih’in yıldızı, Polonya Milli Takımı'nın golcü ismi Robert Lewandowski de alınan karara destek verdi.

Trabzonspor sahasında kaybetmiyor

Süper Lig devi yeni golcüsünü buldu

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde rakibi belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)