E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRuslar Herson'u vurdu, siviller öldü---

Ruslar Herson'u vurdu, siviller öldü

Ruslar Herson'u vurdu, siviller öldü
24 Aralık 2022 - 17:31 borsagundem.com

Ukrayna, Herson'a Rus saldırısında 7 sivilin öldüğünü, 58'inin yaralandığını duyurdu

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Kirilo Timoşçenko, Telegram hesabından yaptığı paylaşımında, Rus ordusunun Herson'un merkezine düzenlediği saldırıda 7 sivilin hayatını kaybettiği, 18'i ağır olmak üzere 58 sivilin de yaralandığını belirtti.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy de sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamayla Rus güçlerinin Herson'a yönelik gerçekleştirdiği saldırıya tepki gösterdi.

Rus ordusunu Ukrayna'da sivilleri hedef almakla suçlayan Zelenskiy, "Herson, cumartesi sabah, Noel arifesinde, şehrin orta kesiminde. Bunlar askeri tesisler değil. Bu, kurallara göre bir savaş değil, bu bir terördür, korkutmak ve zevk için öldürmektir." ifadelerini kullandı.

Rusya'dan Ukrayna'ya 'sevkiyatı engelleme' suçlaması

ABD'den Ukrayna'ya: Silahları bunun için vermedik!

Donetsk: Ukrayna saldırısında 3 kişi öldü

Rusya: Ukrayna 2 havaalanına saldırı girişiminde bulundu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik25 Aralık 2022 02:05

    Ruslar sivil katliam yapsa da, Türkiye'nin siyasi iktidarı tarafından Rusya'yı kınama gelmiyor!

  • AHMET ÖZBİLEN25 Aralık 2022 10:27

    Yunanistan ve abd her gün etrafımızı silahlandırıp bize saldırıyorlar senin muhalefettin ağzından bir çit çıkıyormu.bizene ukrayna dan.onlar için neden rusya ile kötü olalım.aynen sende meral akşener gibisin.rusya ile ilişkileri keselim demiş idin.bak bugün ülkemizdeki tüm demirçelik ve büyük fabrikaları ruslar beş kuruş istemeden mal satımı karşılığında kurmuştur.senin gibi cahiller bunları neden görmezden gelirler.

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ24 Aralık 2022 21:01

    Neden ABD ve AB ukrayna ya verdi gazı rusya ham yaptırdı ve topraklarında taş üzerinde taş baş üzerinde baş kalmadı.haydi aslanım haydi koçum dediler.sanki bir abd ve rusya bu konuda anlaşmış bir pazarlık var gibi.