E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiRus turistler erken rezervasyon rekoru kırdı---

Rus turistler erken rezervasyon rekoru kırdı

Rus turistler erken rezervasyon rekoru kırdı
24 Ocak 2018 - 15:25 borsagundem.com

Rusya Tur Operatörleri Birliği'ne göre, Rus turistlerin bu yıl geçen yıla kıyasla Türkiye tatilleri için erken rezervasyonlara yönelik ilgisi arttı. Bazı tur şirketleri, erken rezervasyon taleplerinin 4 kat arttığını bildirdi.

ATOR'dan yapılan açıklamada, "Sektördeki katılımcılara göre, Ocak 2018'de Türkiye'deki tatil beldelerine yönelik erken rezervasyon oranı geçen yılkini geçti" ifadeleri kullanıldı.

Sputnik'in haberine göre NTK Intourist şirketi, Antalya'ya rezervasyonların 4, Marmaris'e rezervasyonların 7 kat arttığını bildirdi.

Biblio-Globus şirketi de erken rezervasyonlarda yüzde 25 artış olduğunu duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eko24 Ocak 2018 18:38

    Ya herşeyi abartmayı ne kadar çok seviyoruz getirdiği paranın iki katını yiyorlar bizde 500 dolar verelim kıymetimiz olsun ruslar bile kıymete bindi herşeyimiz abartı haddinden fazlasıyla herkes uzman yabancının adedine bakma harcadığına bak borsayıda göreceğiz verin gazı

  • Noyan24 Ocak 2018 16:24

    Yav arkadaş yok almanlar yok ruslar algı yaparak gaz vermeyin aptal değil artık bu millet rus dediğin adamlar açın teki almanlar gelse ne olcak euro olmuş 5 tl para senin parandan beştane yapıyor otele gelseler nenolcak gelmeseler nenolcak