E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRTÜK'ten Akit TV'ye 'anırkabir' incelemesi---

RTÜK'ten Akit TV'ye 'anırkabir' incelemesi

RTÜK'ten Akit TV'ye 'anırkabir' incelemesi
31 Ağustos 2020 - 14:41 borsagundem.com

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 30 Ağustos'ta Akit TV'de yayınlanan ve tepki çeken KJ/kuşak metniyle ilgili olarak inceleme başlatıldığını duyurdu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında devlet erkanının Anıtkabir'e gerçekleştirdiği ziyareti yayınlayan ve bu yayın sırasında KJ'de Anıtkabir için 'Anırkabir' yazımına yer veren Akit TV ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Söz konusu açıklamada "30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde devlet erkanının Anıtkabir ziyaretine ilişkin yayında Akit TV’nin kullanmış olduğu KJ/KUŞAK metni ile alakalı Üst Kurulumuz tarafından inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 11 Eylül 2020 10:55

    Bu gazete birileri tarafından açıkça korunuyor.

  • ALPTUĞ31 Ağustos 2020 17:40

    Bu neydiği belirsiz ................... onun bunun ........................ yayınlarına hala müsade ediliyorsa  ülkemizi yönetenlerin kabahatidir ,ne soruşturması içeri tıkacaksın orada iyice  eşek sudan gelene kadar anırtacaksın anırmayı görecekler.

  • Bika31 Ağustos 2020 15:05

    AK İT gazetesinin yaptığı hataları başkaları da yapabilir!