E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRonaldo'ya büyük şok! Kırbaç cezasına çarptırıldı---

Ronaldo'ya büyük şok! Kırbaç cezasına çarptırıldı

Ronaldo'ya büyük şok! Kırbaç cezasına çarptırıldı
13 Ekim 2023 - 14:00 borsagundem.com

Cristiano Ronaldo, resmini çizen ressam Hamami'ye temas ettiği için İran'da 99 kırbaç cezasına çarptırıldı.

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun yüzde 85 felçli olan ve koyu bir hayranı olan İranlı ressam Fatima Hamami ile eylül ayında yaptığı görüşme sebebiyle başı belaya girdi. 

Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Persepolis ile karşılaşmak üzere eylül ayında Al-Nassr ile birlikte İran’ın başkenti Tahran’ı ziyaret etti. Portekizli oyuncu Tahran’dayken Hamami ile tanışmış ve Hamami’nin Ronaldo’ya kendisi için özel olarak yaptığı bir tabloyu hediye etmek istemesi üzerine buluşmayı ayarladığı bildirilmişti. Buluşma sırasında Ronaldo teşekkür etmek için kadına sarıldı. Buluşmanın bir videosu sosyal medyada dolaşıma girdi.

Cristiano Ronaldo İran’da 99 kırbaç cezasına çarptırıldı

AVUKATLAR ŞİKAYETÇİ OLDU

‘Sharq Emroz’a göre, çok sayıda İranlı avukat bu sarılma hakkında şikayette bulundu, çünkü İran yasalarına göre bekar bir kadına dokunmak zina ile eşdeğer.

Kanal, İran yargısının hızlı tepki verdiğini ve Ronaldo’yu 99 kırbaç cezasına çarptırdığını, Portekizli yıldızın İran’a bir sonraki seyahatinde bu cezayı alacağını yazdı.

RONALDO, İRAN’A GİDECEK Mİ?

Al Nassr play-off turundan yükseldikten sonra Asya Şampiyonlar Ligi’nde yer alıyor. İran’ın Persepolis, Katar’ın Al-Duhail ve Tacikistan’ın Istiklol takımlarıyla birlikte E Grubunda yer alan Al Nassr, turnuvanın bu aşamasında İran’a dönmek zorunda kalmayacak.

Ancak son 16’ya kalmaları ya da turnuvada ilerlemeleri halinde İran topraklarına dönmeleri gerekecek ve bu da CR7’nin Suudi takımının kafilesinde yer alması halinde İranlı yetkililer tarafından tutuklanarak cezasını çekmeye zorlanmasıyla sonuçlanabilir.

ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİYOR

Cristiano Ronaldo, pişman olduğunu dile getirir ve bir daha yapmayacağını söyleyerek yemin ederse 99 kırbaç cezası affedileceği belirtildi.

Cristiano Ronaldo, Juventus'a dava açmaya hazırlanıyor

 

Ronaldo'dan rekor: Gol sayısı 850'ye ulaştı

 

Ronaldo hat-trick yaptı

 

Ronaldo'nun Türkiye sözleri tartışma yarattı

 

Cristiano Ronaldo, golden sonra "secde" etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)