E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaRogers'tan yatırımcılara uyarı!---

Rogers'tan yatırımcılara uyarı!

Rogers'tan yatırımcılara uyarı!
04 Ekim 2013 - 09:54 borsagundem.com

Ünlü yatırımcı Jim Rogers, katıldığı yayında yatırımcıları önemli sözlerle uyardı

Ünlü yatırımcı Jim Rogers, CNBC'ye yaptığı açıklamada yatırımcılar için önemli açıklamalarda bulundu. ABD'nin dünya tarihindeki en borçlu ülke olduğunu hatırlatan Rogers, ''ABD hisse piyasalarında büyük bir ralli olabilir ama bu gerçekliğe dayanmıyor. Yatırımcıları sahte cennette oldukları ve dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum. Bu partiyi daha önce gördüm ve gitme zamanını biliyorum'' diye konuştu.
ABD hisse piyasasının, Fed'in miktarsal gevşeme programı ve dünyadaki teşvik programları ile ilgili problemlerle karşılaşmasının an meselesi olduğunu kaydeden Rogers, ''ABD tarihinde her 4-6 yılda bir yavaşlama olur. Gelecek birkaç yılda, en fazla üç yıl içinde yeniden problemlerimiz olacak. 2001-2002, ardından 2007, ondan sonra da 2009 oldu. İşler daha da kötü olacak. Çünkü borçlar çok daha yüksek olacak'' değerlendirmesinde bulundu.
Tarihte ilk kez bütün büyük merkez bankalarının para bastığını bildiren Rogers, dünyanın yapay bir denizde yüzdüğünü, deniz bir gün yol olduğunda felaketle karşılaşılacağını vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)