E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporResmen açıklandı: Fenerbahçe'den bir transfer daha!---

Resmen açıklandı: Fenerbahçe'den bir transfer daha!

Resmen açıklandı: Fenerbahçe'den bir transfer daha!
14 Temmuz 2022 - 16:28 borsagundem.com

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Willian Arao ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.


Fenerbahçe Yöneticisi Sabahattin Baki ise Willian Arao transferi ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Benim için özel bir transfer çünkü ben, kendisini 2019 yılında Brezilya'da canlı izleme fırsatı bulmuştum. Aradan 3 sene geçti, Jesus hocamız olarak geldi ve kendisinin transfer listesindeki ilk 2-3 oyuncudan bir tanesiydi, genel transfer listesinden bahsediyorum. Hiç de kolay bir transfer olmadı. Ama günün sonunda kendisinin de tutkulu bir şekilde Fenerbahçe'ye gelmeye çalışmasıyla, bizim bu dik duruşumuzla, ısrarımızla işi bitirdik. Artık bugün itibarıyla Fenerbahçemize hayırlı olsun. Çok iyi bir karakteri kadromuza kattık. İyi futbolcu olmasının ötesinde özel bir karakter aldık.”

"CANIMI VERMEYE GELDİM"

İmza töreninde konuşan 29 yaşındaki futbolcu “Çok mutluyum. Umarım hedeflerimize ulaşacağız. Hem ben hem de Fenerbahçe hepimiz, hep beraber mutlu olacağız. Her top, her maç için sonuna kadar savaşacağım. Bu kulüp için hayatımı ortaya koyacağım. Canımı vermeye geldim ve umarım çok başarılı olacağız” ifadelerini kullandı.

Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklama ise şu şekilde:

"Kulübümüz, Brezilyalı futbolcu Willian Arao’yu kadrosuna kattı. Brezilyalı oyuncu, kendisini 2+1 yıllığına Sarı Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu.

Willian Arao’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

WILLIAN ARAO HAKKINDA

Tam adı Willian Souza Arão da Silva olan futbolcu, 3 Aralık 1992 tarihinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinde dünyaya geldi. Futbola Sao Paulo altyapısında başlayan Brezilyalı orta saha oyuncusu, Corinthians altyapısında da forma giydi.

Portuguesa, Corinthians, Chapecoense, Atlético Clube Goianiense ve Botafogo formalarını da terleten 30 yaşındaki ön libero, Ocak 2016'dan bu yana Flamengo'da forma giyiyordu.

Kariyerinde 371 maça çıkan Arao, 30 gol ve 25 asistlik bir performans sergiledi. 1.81 boyundaki futbolcu, Brezilya Milli Takımı ile de 1 maçta forma giydi.

Fenerbahçe golcü transferinde bombayı patlatıyor!

 

Joshua King resmen Fenerbahçe'de!

 

Mesut Özil'den Fenerbahçe mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)