E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReina saldırganı diye dövdüler---

Reina saldırganı diye dövdüler

Reina saldırganı diye dövdüler
04 Ocak 2017 - 16:11 borsagundem.com

Reina'da 39 kişinin terör saldırısı sonrası hayatını kaybetmesinin ardından halk teröriste benzettiği kişilere dayak atmaya başladı

Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde aranıyor. Bugün ise sosyal medyada teröristin Pendik'te vatandaşlar tarafından yakalandığına dair bir video paylaşıldı. Görüntüde bir kişinin dövüldüğü görülüyor. Ancak şahsın terörist olmadığı, emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Sosyal medyada "Reina saldırganı yakalandı" diye paylaşılan görüntülerde teröriste benzetilen bir kişinin, vatandaşlar tarafından dövüldüğü görülüyor.

"Reina'ya saldıran adam bu" sözlerinin duyulduğu görüntülerde, kalabalık bir grup terörist olduğu iddia edilen kişiye sokak ortasında vuruyor.

İstanbul Pendik'te yaşanan olay sonrası gözaltına alındığı iddia edilen kişinin emniyetteki sorgusundan sonra serbest bırakıldığı belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ucuz kahramanlar04 Ocak 2017 17:38

    teröristi görseler hepsi kaçacak delik arıyorlar, yolda benzettikleri birini görseler topluca dövüyorlar. Kendileri de biliyor terörist olmadığını ama kalabalığın gücü ile saldırıyor. Halbuki orada gerçek terörist olsa en yakın wc ye kaçar saklanırlar. O gece reinada olsalardı çok merak ediyorum teröristin üstüne atlayabilecekler miydi ?

  • rüştü04 Ocak 2017 16:54

    bu adamları reinaya koruma yapmak lazım

  • bu nasıl nesil 04 Ocak 2017 16:53

    nasıl bir nesil yetiştirecekti bunlar