E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporReal Madrid’in efsane başkanına korona teşhisi---

Real Madrid’in efsane başkanına korona teşhisi

Real Madrid’in efsane başkanına korona teşhisi
18 Mart 2020 - 09:35 borsagundem.com

Real Madrid'in efsane başkanlarından Lorenzo Sanz'ın korona nedeniyle yoğun bakıma alındığı öğrenildi

Real Madrid'in eski başkanı Lorenzo Sanz korona virüs teşhisiyle yoğun bakıma alındı. 76 yaşındaki Sanz'ın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Birkaç gündür yüksek ateş şikayeti bulunan Sanz ile ilgili oğlu Twitter'dan ‘Gönderdiğiniz tüm iyi dilekler nedeniyle çok mutlu olduk. Babamın bundan kurtulacağına eminim. Tekrar teşekkürler' mesajını yayınladı.

Sanz, 1995-2000 yılları arasında Real Madrid başkanlığı yapmıştı. Onun başkanlığında bir kez La Liga (1996/97), bir İspanya Süper Kupası (1997), bir Intercontinental Kupası (1998) ve iki Şampiyonlar Ligi kazanılmıştı. Özellikle 32 yıl aradan sonra Amsterdam'da Juventus'u yenerek alınan Devler Ligi şampiyonluğu Real Madrid tarihinin dönüm noktalarından biri olmuştu. İki yıl sonra Vicente del Bosque liderliğinde Real Madrid 8'inci Şampiyonlar Ligi zaferini elde etmiş ancak Sanz birkaç hafta sonra yapılan seçimlerde (Figo sözü veren) Florentino Perez'e koltuğunu kaybetmişti.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)