E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRadamel Falcao'ya sürpriz talip---

Radamel Falcao'ya sürpriz talip

Radamel Falcao'ya sürpriz talip
15 Ocak 2021 - 13:13 borsagundem.com

Galatasaray'da sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Radamel Falcao'ya sürpriz bir talip geldi. ABD'den Portland Timbers, Kolombiyalı yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray'da sakatlıklardan dolayı bir türlü istenilen performansa kavuşamayan Radamel Falcao'ya sürpriz bir talip geldi. ABD medyasında çıkan haberlere göre Portland Timbers kulübü Falcao'ya talip oldu.

ELDEN ÇIKARMAK İSTİYOR

Kolombiyalı yıldız için Portland Timbers kulübü sahibi Merritt Paulson'ın çok istekli olduğu vurgulandı. Galatasaray'ın da bu sıralar elden çıkarmaya sıcak baktığı deneyimli yıldız için sıcak gelişmelerin yaşanacağı aktarıldı.

MLS'TE OYNAMAK İSTİYOR

Aynı zamanda Falcao'nun da ABD'de MLS'te oynamayı istediği ve bu nedenle Portland Timbers'ın ilgisine yakın davranacağı ifade edildi. Portland Timbers'ın Galatasaray'dan onay alacağı ve kısa zamanda Falcao ile temas kurulacağı kaydedildi. Şu anda sakatlığı olan ve en az 1 ay içinde sahalara dönebileceği dile getirilen tecrübeli oyuncu için kısa sürede karar alınacağı vurgulandı.

Bitexen Teknoloji’den sermaye artırımı

 

Dev bankaların yeni odağı Avrupa borsaları

 

BNP Paribas, iki hissede hedef yükseltti

 

Fenerbahçe'de tam 5 ismin bileti kesildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)