E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporQuaresma'dan ayrılık açıklaması---

Quaresma'dan ayrılık açıklaması

Quaresma'dan ayrılık açıklaması
18 Haziran 2019 - 13:41 borsagundem.com

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu sosyal medya hesabından Fikret Orman'ın açıklamalarına cevap verdi.

Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu Quaresma, sosyal medya hesabından Fikret Orman'a cevap verdi.

Bugün FANATİK'te çıkan haberde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Serdal Adalı’ya “En kritik maçlarda takımı yalnız bıraktı. Bir de kalkmış şikayetçi olmuş. Parasını verin, gönderin gitsin” dediği yer almıştı. Portekizli futbolcu FANATİK'İn özel haberinin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.Quaresma'nın açıklamaları şöyle;

Başkanın verdiği açıklamaya yönelik bir yorum yapmayacağım. Benimle mutlu değillerse, bir toplantı yeterlidir. Şu anda tatildeyim, İstanbul'a gelince gerçekleri vereceğim bir röportajda açıklayacağım. İsteyen istediğini düşünmekte özgürdür.

Fikret Orman'dan Quaresma'ya: Parasını verin gönderin

Portekizli yıldızın alacakları için kulübe avukatı aracılığıyla ihtar göndermesi, Fikret Orman’ı kızdırdı. Başkan’ın konuyu kendisine ileten Serdal Adalı’ya “En kritik maçlarda takımı yalnız bıraktı. Bir de kalkmış şikayetçi olmuş. Parasını verin, gönderin gitsin” dediği öğrenildi. (FANATİK)

Beşiktaş’tan Quaresma yalanlaması geldi

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Fanatik'te 'Parasını verin, gönderin' başlığıyla yayımlayan habere ithafen "Benimle mutlu değillerse, benimle bir toplantı yapmaları yeterlidir" dedi. Daha sonra konuya ilişkin açıklama yapan Beşiktaş, "Haber yine yalan ve gerçek dışı masa başında üretilmiş bir haberdir" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı18 Haziran 2019 17:24

    sevgili Quaresma  bjk.oynadığın süre içinde bizlere seyrettirdiğin futbol için sana  bir gariban taraftar olarak çok çok  teşekkür ederiz .burda  her kez kendini adam zanneder ama adamçok azdır bu ülkede arsen lüpen,ler sevilir biz baş edemedik ,bunlarla kendine iyi bak aslanım .bol şanslar .