E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin ve Zelenskiy görüşecekler mi?---

Putin ve Zelenskiy görüşecekler mi?

Putin ve Zelenskiy görüşecekler mi?
14 Nisan 2022 - 13:50 borsagundem.com

Kremlin'den yapılan açıklamada Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Zelesnkiy ile görüşmeyi reddetmediğini ancak buluşma öncesi bir zeminin hazırlanması gerektiği ve şu anda bir anlaşma metni olmadığı belirtildi.

Kremlin'den yapılan açıklamada liderler seviyesinde olası görüşme ihtimaline ilişkin Putin'in, Zelesnkiy ile görüşmeyi reddetmediği belirtildi. Ancak buluşma öncesi bir zeminin hazırlanması gerektiği ve şu anda bir anlaşma metni olmadığı bu nedenle de bunu konuşmak için erken olduğu ifade edildi.

BUÇA'DAKİ KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER SONRASI ZELENSKİY 'OLMAYABİLİR' DEMİŞTİ

Zelenskiy, Buça'daki sivillerin öldürüldüğü görüntülerin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile beklenen görüşmeye ilişkin, "Buça’daki trajediden sonra bile Rusya ile müzakereler devam etmeli. Ancak Devlet Başkanları görüşmesi olmayabilir. En zoru da onların neler yaptığını bilerek, düşman olduklarını kabul edip görüşmeye imkan bulmak ve bu görüşme sonrası bulunan çözümde toprak kaybetmemek" ifadelerini kullanmıştı.

Putin'den Batı'ya enerji mesajı

 

Zelenskiy'den Putin'e müthiş takas teklifi

 

Zelenskiy: Ukrayna müzakerelere hâlâ hazır

 

Zelenskiy' den Moskova'ya müzakere mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çiçero14 Nisan 2022 14:38

    Rusyanın başında savaş emrini veren binlerce çoluk çocuk kadın sivil ölümlerin nedeni biriyle görüşmek her kim olursa olsun ona prim vermek savaşını ve kendisini  legalize etmektir hele bu zelinski olursa. Rusyayı temsil eden yetkili bu işe bulaşmamış biriyle üst düzey görüşmeler yürütülmeli kimse rusyanın başındaki mevcut adamın ayağına gitmemeli. Kızdım savaş açtım kızdım binlerce masum insanı yok ettim öylemi ?