E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZelenskiy' den Moskova'ya müzakere mesajı ---

Zelenskiy' den Moskova'ya müzakere mesajı

Zelenskiy' den Moskova'ya müzakere mesajı
09 Nisan 2022 - 16:12 borsagundem.com

Buça katliamı ve Kramatorsk istasyon saldırısının ardından konuşan Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy, Rusya ile görüşmelere hala hazır olduklarını belirtti.

İstanbul'daki görüşmelerin ardından gerçekleşen Buça katliamı ve devamında gelen Kramatorsk istasyon saldırısının, Ukrayna ve Rusya arasındaki müzakerelerin kaderini nasıl etkileyeceği merak ediliyordu.

Milliyet'te yer alan habere göre, Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy, halen Rusya görüşmelere hazır olduklarını söyleyip müzakere mesajı verdi.

Zelenskiy, söz konusu açıklamayı Kiev'i ziyaret eden Avusturya Başbakanı Karl Nehammer'le birlikte kameraların karşısına geçtiği basın toplantısında yaptı.

Ukrayna lideri, "Savaşmaya hazırız ve paralel olarak savaşı bitirecek diplomasiye de" dedi.

Rus işgalinde kırk dört gün geride kaldı, Kiev ve Çernigiv çevresinden çekilen Rus ordusu Donbas'a saldırmaya hazırlanıyor. Kiev yönetimi daha önceki görüşmelerde Moskova'nın talep ettiği tarafsızlık ve NATO'ya üye olmama gibi şartları kabul etmişti.

Zelenskiy'den vurulan tren garı ile ilgili açıklama

 

Zelenskiy duyurdu: Yıkım Buça'dan daha korkunç!

 

Zelenskiy: Ruslar tüm Avrupa'ya zarar vermek istiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)