E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPutin: Petrol fiyatlarının kontrolsüz artmasından yana değiliz---

Putin: Petrol fiyatlarının kontrolsüz artmasından yana değiliz

Putin: Petrol fiyatlarının kontrolsüz artmasından yana değiliz
10 Nisan 2019 - 05:45 borsagundem.com

Rusya lideri, petrol fiyatlarının normal seviyede olduğunu belirterek, "Kontrolsüz artışa karşıyız" dedi. Putin, OPEC ile birlikte yılın ikinci yarısı için üretim hacmi kararını Libya, İran ve Venezuela'daki gelişmelere göre vereceklerini söyledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, petrol fiyatlarında kontrolsüz artıştan yana olmadıklarını belirtti.

St. Petersburg'da düzenlenen Uluslararası Arktik Forumu'nda konuşan Putin, "Petrol fiyatlarının kontrolsüz artışından yana değiliz. Bugünkü fiyatlar bizim için tamamen uygun" dedi.
Putin, Rusya ve Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) 2019'un ikinci yarıyılındaki petrol üretim hacmine ilişkin kararını Libya, Venezüella ve İran'daki gelişmeler de dahil olmak üzere pazardaki duruma göre alacağını kaydetti.

Rusya Doğrudan Yatırımlar Fonu Başkanı Kirill Dmitriyev, piyasadaki talebin artması ve rezervlerin azalması nedeniyle Rusya'nın Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile haziranda yapılacak toplantıda petrol üretimini artırmayı gündeme getirmeyi planlandığını söylemişti. (Sputnik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)